8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ben de kaçar!
herkese iyi akşamlar iyi tatiller.
pazartesi günü bana gelen ve benim rose01 e yolladaığım hediyeleri ekleyeceğim.
hepinizi öpüyorum.
opuyorumnanaktan

en sonunda bende hedıyemı yolladım bugun umarım begenır cok buyuk sıtrese gırdım alırken acaba begenırmı dıye sıgara bıle yolladım ama markasını bılmedıgım ıçın parlıment cıkolataları 3 cesıt pembe donu duş jelı ruju bıde hulya avsarın gıydıgı bluzun aynısı bıde kolyesı ınsallah begenır ya benımde hedıyem daha gelmedı :KK43:( beklıyorum hala sınyalde yok kım aldı dıye acaba benı unuttularmı:KK43:(

en sonunda bende hedıyemı yolladım bugun umarım begenır cok buyuk sıtrese gırdım alırken acaba begenırmı dıye sıgara bıle yolladım ama markasını bılmedıgım ıçın parlıment cıkolataları 3 cesıt pembe donu duş jelı ruju bıde hulya avsarın gıydıgı bluzun aynısı bıde kolyesı ınsallah begenır ya benımde hedıyem daha gelmedı :KK43:( beklıyorum hala sınyalde yok kım aldı dıye acaba benı unuttularmı:KK43:(

bideneeem yiriiim senii ben Şeniz araman çook mutlu etti benii tamam azıcık ipuçlarıyla kimin aldığını öğrenmiş oldum ama meraklaa bekliyoruum hediyelerimi opuyorumnanaktan

ayyy ne guzel yaa ben izmirlıyım esım samsunlu özledım valla samsunu hele çiftlik ve mecıdıyeyı gezmeyı neysekı az kaldı gıdıcez

iyi akşamlar arkadaşlar

3 gündür dogru düzgün giremiyorumm malüm ev taşıma derdiyle meşgulüm
benim hediyemde gelmiş ama hafta sonu oldugu için ptt kapalı gidip alamadım
bu arada benim çıktıgım arkadaşımla telefonda uzunca bir sohbet ettik
çok tatlı çok şeker bi ses tonu vardı arkadaşımın
bakalım p tesi hediylerim geliyo eklerim bende
öpüyorum herkesi

Bana cıkan arkadaşa baska birseyler daha yolladım 2 kez kıyafet fln almadım gene beden fln tutmazsa uzulen ben olurum diye ...umarım kendisi begenir

neyse herkesi optum

Bana cıkan arkadaşa baska birseyler daha yolladım 2 kez kıyafet fln almadım gene beden fln tutmazsa uzulen ben olurum diye ...umarım kendisi begenir

neyse herkesi optum
aslında bende düşünüyorum bişiler daha yollamayı çünkü hediyelerimin içinde kazakta vardı fakat oglum paketleme sırasında mamasını kazagın koluna boca etti pzardıda ilçeye indik hemn başka bişide bulamadım dogru düzgün..e pazartesi göndermekte mecburi diye bekletmedimde zaten hafta içi bidaha ilçeye inmem mümkün degil mesai var köyde...nese bebişi olacak butterfily imin artık ona yollarız bişyler midyattaki teyzesinden...

hayırlı akşamlar canlarım bugun azra_sılam la birlikteydik çok güzel vakit geçirdikopuyorumnanaktan​

neyse herkesi optum

canım asıl senin bu tavırların karşısında üzülen ben oldum, buraya çıkıp ortalığa bu tür bir mesaj yazman gereksizdi sana almamanı söyledim zaten bedenime olmayanıda hafta arası göndereceğim eğer yollamadıysan yeni kargoyuda yollamamanı rica ediyorum zira hiç bir özen hiç bir heyecan kalmadı sayende, bir daha çekiliş konusu olduğunda daha hassas davranılır umarım bu tür gerginlikler sıkıntılar yaşanmaz...

benimde hediyem yolladığım arkadaşıma olmadı ama gayet hoş sohbetle birbirimizi anlayışla karşıladık hafta arası hediyesini yollayacak bende gidip seve seve değiştireceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelen hediyemin bana 3 beden ufak olduğunu söylemem bu denli hatamıydı tavrını hiç anlayamadım hiç bir şey yollamayıp ufacık bir not dahi gelseydi en azından duygulanırdım böyle üzülmez rencide olmazdım...üzüntümü hiç bir şekilde ifade edebileceğimi sanmıyorum... özensiz ve gönülden olmadıktan sonra o gelen hediyenin ne anlamı kalabilir ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gelecek olan paketi geri yollasam bir türlü yollamasam kötü anılarla saklasam bir türlü.... mafoldumbenmafoldumben böyle üzülmeyi haketmemiştim oysa o kadar heyecanlı o kadar özenliydim ki neden böyle saçma bir olayın içine düştüm anlayamıyorum...sağlık olsun diyelim benimde heyecanım kötü anı olarak rafa kaldırılsın bu kez ne yapalım...

canım asıl senin bu tavırların karşısında üzülen ben oldum, buraya çıkıp ortalığa bu tür bir mesaj yazman gereksizdi sana almamanı söyledim zaten bedenime olmayanıda hafta arası göndereceğim eğer yollamadıysan yeni kargoyuda yollamamanı rica ediyorum zira hiç bir özen hiç bir heyecan kalmadı sayende, bir daha çekiliş konusu olduğunda daha hassas davranılır umarım bu tür gerginlikler sıkıntılar yaşanmaz...

benimde hediyem yolladığım arkadaşıma olmadı ama gayet hoş sohbetle birbirimizi anlayışla karşıladık hafta arası hediyesini yollayacak bende gidip seve seve değiştireceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelen hediyemin bana 3 beden ufak olduğunu söylemem bu denli hatamıydı tavrını hiç anlayamadım hiç bir şey yollamayıp ufacık bir not dahi gelseydi en azından duygulanırdım böyle üzülmez rencide olmazdım...üzüntümü hiç bir şekilde ifade edebileceğimi sanmıyorum... özensiz ve gönülden olmadıktan sonra o gelen hediyenin ne anlamı kalabilir ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gelecek olan paketi geri yollasam bir türlü yollamasam kötü anılarla saklasam bir türlü.... mafoldumbenmafoldumben böyle üzülmeyi haketmemiştim oysa o kadar heyecanlı o kadar özenliydim ki neden böyle saçma bir olayın içine düştüm anlayamıyorum...sağlık olsun diyelim benimde heyecanım kötü anı olarak rafa kaldırılsın bu kez ne yapalım...

o zaman 2 mizde uzulduk sen bana deseydin msj atsaydın liv bedenler olmadı diye ben seve seve degistirdim dedigim gibi seni daha farklı hayal etmistim benimde annem 40 beden ama aynı şeyleri giyiniyoruz ...neyse amacım seni biraz daha mutlu etmekti kargonu yolladım hemde kendi dogum gunumde herseyi bir kere atıp seveseve gittim kargoyuca ama sen bilirsin istemıyorsan geride yollayabilirsin üzüldüm ama

hihoyyytBende bana çıkan arkadaşımla konuştum telefonda ,
baya bi sohbet ettik,görmeden sevdim onu gerçekten, ama ben kimin kurbanıyımki benimki gelmedi daha
:teselli:

ablacığım sıkma canını lütfeen senin her konudaki özenini en çok bi biliriz ee kardeş takımımın başkanının bize yardımları sakın üzülme lütfen

o zaman 2 mizde uzulduk sen bana deseydin msj atsaydın liv bedenler olmadı diye ben seve seve degistirdim dedigim gibi seni daha farklı hayal etmistim benimde annem 40 beden ama aynı şeyleri giyiniyoruz ...neyse amacım seni biraz daha mutlu etmekti kargonu yolladım hemde kendi dogum gunumde herseyi bir kere atıp seveseve gittim kargoyuca ama sen bilirsin istemıyorsan geride yollayabilirsin üzüldüm ama

livciğim bu yazdığım tartışma konusu olsun istemem ama ablamın neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ve yazılarında üzüntüden çok bir sert ualüp kullandığını hissediyorum nede olsa karşındaki insan yaşça senden büyükk bunu unutmadan sözlerimizi daha özenle şeçmemiz gerekir kalisim buraya başladığımdan beri tanıyorum onun kalbi okadar geniş ki artık ne kadar üzüldüyse yada kızacaksın ama şöyle söyleyim artık nekdar üzdüysennn bu satırları yazmak zorunda kalmışş biraz düşün bencee

X