8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

ay çok sıkıldım yaaaaaaaa! akannehir

bende çok bunaldım ama şükür işlerimi yoluna koydum.şimdi bir müşterimin sipariş listesini bekliyorum , gelsin çıkacağım inşallah.samsun caddelerine atacağım kendimi,canım gezmek,dolanak eğlenmek istiyor.benim kızlar bir telefon kadar uzakda zaten haber uçurdum mu anında organize oluruz. ahhahhh .sen niye sıkıldın canımm?

slm kk nın güzel hatunları bu saate herkes dagılmısıtrama napıyım cok yogunum bugünlerde
anca bakabildim tekrar işe döncem zaten varmı degişiklik

bende çok bunaldım ama şükür işlerimi yoluna koydum.şimdi bir müşterimin sipariş listesini bekliyorum , gelsin çıkacağım inşallah.samsun caddelerine atacağım kendimi,canım gezmek,dolanak eğlenmek istiyor.benim kızlar bir telefon kadar uzakda zaten haber uçurdum mu anında organize oluruz. ahhahhh .sen niye sıkıldın canımm?

bende fatura kestim 60 küsür sıkıldım çok. hava da kötü yağmur yağıyor.
bende birazdan arkadaşımın yanına gideceğim çay içmeye.
ne güzel senin arkadaşların var. telefonla arayıp toplanacağın.
ama benim yok maalesef.
bende spedy gelsin diye bekledim ama döndü sanırsam.

hediyem geldi sonunda ama sinir oldum.
kargocular vezneye bırakmış. ama zalak kız arayıpta kargon var demiyor. çok yoğunmuşmuş.
allahtan yeşim arkadaşım aradı da söyledi kimin teslim aldığını.
hediyemin fotosunu akşam çekip önümüzdeki hafta koyarım.
cici bir bornoz almış bana.

bende fatura kestim 60 küsür sıkıldım çok. hava da kötü yağmur yağıyor.
bende birazdan arkadaşımın yanına gideceğim çay içmeye.
ne güzel senin arkadaşların var. telefonla arayıp toplanacağın.
ama benim yok maalesef.
bende spedy gelsin diye bekledim ama döndü sanırsam.

hadi gözün aydın melodiciğim,sende kavuştun hediyelerine,çok şükür canım iyi dostlara sahibim. burda hava çok güzel hayatım atla uçağa gel 1,5 saate burdadın.güzel bir samsun turu attırayım sana ne dersin :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
X