8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

hee ebet öyleymiş bana sölediler melzeyitcim laelaelaelaelae
süprüsü bozulmasın diye seni aramamışlar gaari beni aradılar
çok acil yönetimle toplantısı çıkmış hediyelerinin toplantı birazcıkk uzun sürebilirmiş biter bitmez geliceklermiş sana doğru sempatiksalakcinni

yaaa ama pasaklım miniğim tanrıçam gerçektenmi yaaa iyi bakalım öylee olsununnnn hehehehehe ben biliyodum arkadaş yollamıştır zatenn sorun benim hediyeler fingirdek çıktı heryerde iş çıkartıyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yaaa ama pasaklım miniğim tanrıçam gerçektenmi yaaa iyi bakalım öylee olsununnnn hehehehehe ben biliyodum arkadaş yollamıştır zatenn sorun benim hediyeler fingirdek çıktı heryerde iş çıkartıyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hee ebet dedikodu çıkmış senin hediyenle ilgili bi tanesi genel müdürü iş olmuş
aralarında bişi var diyolla ama ne kadar doğru bilmem gözümnen görmedim aklinialirimsmile

günaydın hayatım opuyorumnanaktan

şekerparem bal peteğim kaymaklı kadayıfım fıstıklı baklavam sütlü nuriyem hoşbulduk Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile bayanssulusmile

hepimzi toplanır geliriz, yıkarız o dükkanı başlarına kötükedihüso
sen merak etme bizim çenemizle baş edemezler zemuszemus sempatiksalakcinni

paaasaaaakklllııı çinişkencesi yapmaa burda hamilelereee kaymaklı kadayıııfıım fıstıklıbaklavamm yazmayın böyle yiyecek şeylerrii yaa lütfeeennn söngül abladan da anuşka abladan da herkesden rica ediyorum hamilleler var duyurulluurr.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kafamçokkarıştı eyvahedigeldismile

derinim hangi kargoyla geldiğini bilsen gider şubeden alırsın dağıtıma çıkmadan ama :kedi:

bilmiyorumkiii. beklerim artık yapıcak bişi yok.

evet spedyim. bu haftadan sonra dağılırız herkes biyerlere gider.

kız sana soru sordum görmedin

izmire gelmişin haberim yok. ne zaman geldin geri döndün? görüşürdük!

hahhayy hatun benimkilere ne olmuş dersin. haklarında şöyle böyle diyorlar. var mıdır aslı :roflol:

seninkiler yolda gördükleri ilk kıraathaneye girmişler birer çay içelim bi soluklanalım derken oradaki abrülrezzak ve arkadaşlarıyla gereğinden fazla samimi olmuşlar sonra akibetleriyleri bilinmiyor ama adrese teslim olacaklarmış öyle diyollaa aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

paaasaaaakklllııı çinişkencesi yapmaa burda hamilelereee kaymaklı kadayıııfıım fıstıklıbaklavamm yazmayın böyle yiyecek şeylerrii yaa lütfeeennn söngül abladan da anuşka abladan da herkesden rica ediyorum hamilleler var duyurulluurr.... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kafamçokkarıştı eyvahedigeldismile

:kedi: :kedi: :kedi: ben çok özür dilerim gerçekten çok özür dilerim unuttum bir an dalgınlığıma geldi nolur affet beni valla kasten yapmadım, çok utandım şimdi ya mafoldumben mafoldumben

evet spedyim. bu haftadan sonra dağılırız herkes biyerlere gider.

kız sana soru sordum görmedin

izmire gelmişin haberim yok. ne zaman geldin geri döndün? görüşürdük!

Dün Gece geldim canım araba ile 4:30da oradaydım Bizim işyerinin bi temel atma gibi
Yerleri var özel sektör isim vermeyim Bi restauranta geldik ölçü falan almaya
Hiç aklıma gelmedi yoksa kısa süre bile olsa görüşürdük canım aslında bugün orada olmam gerekliydi.

ama bizim işyerinde kargolar çok sıkıntılı bende 10:00 uçağı ile geldim hemen.
Sonrada direk taksi ile işyerinde Allahtan kapıda karşılaştık kargo ile

Neyse bu akşam yine gelicem yarın erken dönmezsem görüşebiliriz bak opuyorumnanaktan

X