- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
Günaydın Hepinize yine kk dayım bu kez size izmirden sesleniyorum. boshayallersmile
Öğlen 12 gibi sanırım yine ofise geçerim bilmiyorumkismile
vayy benim canıma bak be
taa izmirlerde bile bizi unutmamışş Şeniz Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Hepinize yine kk dayım bu kez size izmirden sesleniyorum. boshayallersmile
Öğlen 12 gibi sanırım yine ofise geçerim bilmiyorumkismile
hoşgeldin fatunuz
hoşgeldin yıldıza.s.
parnakkkk
dal diyenler barnak kaldırsın
önce konuşsun sonra parmak kol bacakkkkk
Speedy-gonzales: Günaydın Hepinize yine kk dayım bu kez size izmirden sesleniyorum.
Öğlen 12 gibi sanırım yine ofise geçerim
tutmayın uleynnnnnnnnnn beniii gidip dağıtıyorum orayı arkam sağlam bütün emniyet arkamda nasıl olsaa oooo bütün hıncımı alayımda orası pek kalabalık ben tek kişi yabenim parmak kol bacak giderseeee
teşekkürler arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
bugün canım çok sıkkın kızımın okuma bayramı için elbise diktirdiler ve dünya para verdimm elbiseyi akşam bakmadan aceleyle aldım eve geldim iş teleşına astım askıya bıraktım kızım deneyecem demese öylece ekalacak heryeri sökük beyaz uyduruk ipliklerle tutturmuşlar çok moralim bozulldu şimdi gitsem sinirliyim diyorum ama elimdemi kalsın böylede offf nasıl özeniyordu kızım akşam çok üzüldüyada ben üzüldüm bilmiyorum kialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
vayy benim canıma bak be
:lepi: oleeey hediyelerim geldi.resimlerini hafta sonu yükkletmeye çalışacağım.
çok güzel bir pijama takımı,kalpli kırmızı bir havlu ve pembiş bir çorap hepsi çok güzel,çok sevdim.
gönderen arkadaşa çok teşekkürler ediyorum.(gönderen arkadaş dedim çünkü ne bir isim ne nikini
yazmış,kimden geldiğini bilmiyorum.gönderici adresinde armina şirketler grubu bornova/izmir yazıyor)
arkadaşım sen kimsin? bilmiyorumkismilekendini bir tanıt.sana teşekkür edebileyim di mi ama?
hem ben hediyeden çok bana kim alacak diye merak ediyordum.hadi bir göz kırp,bir işaret ver bana
opuyorumnanaktan
konuşmadan hünerini göstersin bence
hoşgeldin spedddy izmire sevgiler saygılar a.s.
vayy benim canıma bak be
26.02.2010 09:02 Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı Kasımpaşa Beyoğlu İstanbul
kurbanım haberin olsun....
kargon dağıtıma çıktı
bi alooo demen yeterli bana
bütün kadınları kaymona doldurur gelirim-tatlicadiarzu-
ayaklarını yaglayıp nasıl kacarlar gör bak:icecream:
ah canım kıyamam yaaaaamafoldumben ama söylemelisin melzeyitim onarda düzeltmek mecburiyetindeler, ne zaan giyecekti ki kızın ya baştan diksinler ki mecburlar yada bir şekilde telafi edeceklersempatiksalakcinni
FATUNUZ BEKLİYORUMMM DİYEMİYCEMMM
izmirdeyim ama demokrasi de çareler tükenmez merak etme halledeceğim.
Sen yeterki yolla naan hedayelerimi
FATUNUZ BEKLİYORUMMM DİYEMİYCEMMM
izmirdeyim ama demokrasi de çareler tükenmez merak etme halledeceğim.
Sen yeterki yolla naan hedayelerimi
Zaten canım sıkılıyor yaw bana kalsa 10 dk sonra dönerim
Sabah 5te geldim buraya. Bakalım bi şekilde kaçmam lazım
söylerim canımm selamlarını
aman arkam çok sağlam kavga arasında söyleyim bari benim arkamda kk var ona göre davranın diyee korkarlar demii
naaan arsızlar kraliçesi....
afişe etmesene nan herbişeyii....azıcık sussana sen yaaa....
gizemi kalmadı olayın....
edepsüz.....