8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın kızlarrrr
sana da sevgili katilim ve kandırıkçı kanka

teşekkürler arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
bugün canım çok sıkkın kızımın okuma bayramı için elbise diktirdiler ve dünya para verdimm elbiseyi akşam bakmadan aceleyle aldım eve geldim iş teleşına astım askıya bıraktım kızım deneyecem demese öylece ekalacak heryeri sökük beyaz uyduruk ipliklerle tutturmuşlar çok moralim bozulldu şimdi gitsem sinirliyim diyorum ama elimdemi kalsın böylede offf nasıl özeniyordu kızım akşam çok üzüldüyada ben üzüldüm bilmiyorum kialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bugün canım çok sıkkın kızımın okuma bayramı için elbise diktirdiler ve dünya para verdimm elbiseyi akşam bakmadan aceleyle aldım eve geldim iş teleşına astım askıya bıraktım kızım deneyecem demese öylece ekalacak heryeri sökük beyaz uyduruk ipliklerle tutturmuşlar çok moralim bozulldu şimdi gitsem sinirliyim diyorum ama elimdemi kalsın böylede offf nasıl özeniyordu kızım akşam çok üzüldüyada ben üzüldüm bilmiyorum kialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

gider paralarım acıkcası:umursamaz:
adammı kandırıyosunuz adammı? secinyosunuz diye yaygarayı basarımkaydirigubbakcemile
babamızın hayrına yaptırmadık herhalde.

fatunuz gitsene ne duruyorsun hala.
hadi bakıyımmm git yürü yemek falan yap evde. :KK70:

sana ne laaa....uyus şeeyyy...
asıl sen gitsene
laelaelaelaelae
ecoşum sorma ya ben o mesajları okurken burada telefona bakamadım gülmekten
hem kahkaha atıyorum hem okumaya çalışıyorum
altıma yapıyodum az kalsın
hele bi de birisi gelip ne çekilişi bu dedi ya işte bittiğim andı o an koşa koşa naıs gittim lavaboya bilmiyorum
biri görseydi bu kız alkol mü aldı derdi herhalde :roflol: :roflol:

adını pasaklı minik tanrıça değil sidikli minik tanrıça koyardım o vakit
delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aynen bende lavoya yetişme sıkıntısı yaşadım yaa
bak ben o ne çkeiliş yazısını görmemişim ya

ama çok güldüm
ben larisayı aradım açmadı teli 1-2 arıyom yok açmıyo
sonra beni aradı dedim ki larisa yok ben değilim desem mi demesem mi dedi
ama onun sesi de belli ki çok gülmüş ve hala da gülüyo

yani hediyesi eline ulaşmadan bu kadar olay kopartabilen benden başka hatun kişi olabilir mi yaa

sidikli nolcek.... naniknanik
bütün dualarına amiiiiiiiiiin diyerek,sana da hayırlı kandiller diliyorum canım.

ben de amin diyorum pasaklım
hey kurbanım yaw eline geçti mi merak ediyorum

ebet geldi hedaylerim laelaelaelaelae
zemuszemus
benımde tuzum bı kuru bı kuru sormayın...
olumunekankayizsmile

herkese günaydııııınnnnnnnn
hayırlı cumalar

toplaşıp dövelim mi :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

gider paralarım acıkcası:umursamaz:
adammı kandırıyosunuz adammı? secinyosunuz diye yaygarayı basarımkaydirigubbakcemile
babamızın hayrına yaptırmadık herhalde.

vallahi ben bu gazla giderim larissa artık saç saça girer karakola düşerim niye saldırdın derlersede larissa böyle söyledi derimmm olurmuu şekerimmmlülülülülülülülülülülülü

melzeyit bence önce bi derin nefes al ve git
bunu akşama kadar düzeltin yoksa benim çevrem çok geniş
bir daha 1 tane bile iş yapamazsınız heryerde bu yaptığınız işi anlatırım de
üretim sektöründe kesin işe yarar

ALLAH ım yaa kadını piskopata bağlatacak bu deliler , sen uyma melyezitciğim, git sakin sakin konuş , olmadı dalarsın kaydirigubbakcemile3

vallahi ben bu gazla giderim larissa artık saç saça girer karakola düşerim niye saldırdın derlersede larissa böyle söyledi derimmm olurmuu şekerimmmlülülülülülülülülülülülü

sevmem böyle terbiyesizliği
yaygarayı cıkarırım

cekil şurdan ben gidim o halde :eek:

ALLAH ım yaa kadını piskopata bağlatacak bu deliler , sen uyma melyezitciğim, git sakin sakin konuş , olmadı dalarsın kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile

Günaydın Hepinize yine kk dayım bu kez size izmirden sesleniyorum. boshayallersmile
Öğlen 12 gibi sanırım yine ofise geçerim bilmiyorumkismile

melzeyit bence önce bi derin nefes al ve git
bunu akşama kadar düzeltin yoksa benim çevrem çok geniş
bir daha 1 tane bile iş yapamazsınız heryerde bu yaptığınız işi anlatırım de
üretim sektöründe kesin işe yarar

sevmem böyle terbiyesizliği
yaygarayı cıkarırım

cekil şurdan ben gidim o halde :eek:

alsanaalsanasmile

önce konuşsun sonra parmak kol bacakkkkk

tutmayın uleynnnnnnnnnn beniii gidip dağıtıyorum orayı arkam sağlam bütün emniyet arkamda nasıl olsaa oooo bütün hıncımı alayımda orası pek kalabalık ben tek kişi yabenim parmak kol bacak giderseeee

X