- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
esnaf cnm ayakkabı imalatı yapıyor
günaydın kızlarrrr
sana da sevgili katilim ve kandırıkçı kanka
teşekkürler arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
bugün canım çok sıkkın kızımın okuma bayramı için elbise diktirdiler ve dünya para verdimm elbiseyi akşam bakmadan aceleyle aldım eve geldim iş teleşına astım askıya bıraktım kızım deneyecem demese öylece ekalacak heryeri sökük beyaz uyduruk ipliklerle tutturmuşlar çok moralim bozulldu şimdi gitsem sinirliyim diyorum ama elimdemi kalsın böylede offf nasıl özeniyordu kızım akşam çok üzüldüyada ben üzüldüm bilmiyorum kialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
fatunuz gitsene ne duruyorsun hala.
hadi bakıyımmm git yürü yemek falan yap evde.
ecoşum sorma ya ben o mesajları okurken burada telefona bakamadım gülmekten
hem kahkaha atıyorum hem okumaya çalışıyorum
altıma yapıyodum az kalsın
hele bi de birisi gelip ne çekilişi bu dedi ya işte bittiğim andı o an koşa koşa naıs gittim lavaboya bilmiyorum
biri görseydi bu kız alkol mü aldı derdi herhalde :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aynen bende lavoya yetişme sıkıntısı yaşadım yaa
bak ben o ne çkeiliş yazısını görmemişim ya
ama çok güldüm
ben larisayı aradım açmadı teli 1-2 arıyom yok açmıyo
sonra beni aradı dedim ki larisa yok ben değilim desem mi demesem mi dedi
ama onun sesi de belli ki çok gülmüş ve hala da gülüyo
yani hediyesi eline ulaşmadan bu kadar olay kopartabilen benden başka hatun kişi olabilir mi yaa
bütün dualarına amiiiiiiiiiin diyerek,sana da hayırlı kandiller diliyorum canım.
hey kurbanım yaw eline geçti mi merak ediyorum
olumunekankayizsmilezemuszemus
benımde tuzum bı kuru bı kuru sormayın...
teşekkürler arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
bugün canım çok sıkkın kızımın okuma bayramı için elbise diktirdiler ve dünya para verdimm elbiseyi akşam bakmadan aceleyle aldım eve geldim iş teleşına astım askıya bıraktım kızım deneyecem demese öylece ekalacak heryeri sökük beyaz uyduruk ipliklerle tutturmuşlar çok moralim bozulldu şimdi gitsem sinirliyim diyorum ama elimdemi kalsın böylede offf nasıl özeniyordu kızım akşam çok üzüldüyada ben üzüldüm bilmiyorum kialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
gider paralarım acıkcası:umursamaz:
adammı kandırıyosunuz adammı? secinyosunuz diye yaygarayı basarımkaydirigubbakcemile
babamızın hayrına yaptırmadık herhalde.
vallahi ben bu gazla giderim larissa artık saç saça girer karakola düşerim niye saldırdın derlersede larissa böyle söyledi derimmm olurmuu şekerimmmlülülülülülülülülülülülü
ALLAH ım yaa kadını piskopata bağlatacak bu deliler , sen uyma melyezitciğim, git sakin sakin konuş , olmadı dalarsın kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin fatunuz
hoşgeldin yıldıza.s.
melzeyit bence önce bi derin nefes al ve git
bunu akşama kadar düzeltin yoksa benim çevrem çok geniş
bir daha 1 tane bile iş yapamazsınız heryerde bu yaptığınız işi anlatırım de
üretim sektöründe kesin işe yarar
ALLAH ım yaa kadını piskopata bağlatacak bu deliler , sen uyma melyezitciğim, git sakin sakin konuş , olmadı dalarsın kaydirigubbakcemile3
sevmem böyle terbiyesizliği
yaygarayı cıkarırım
cekil şurdan ben gidim o halde
alsanaalsanasmile
parnakkkk
önce konuşsun sonra parmak kol bacakkkkk