- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
ya kıslar size bişii dicem ama gülmeyinnohaoldumsmile
ben hediyemi kargoya verdikten sona aklıma geldin.ben o heyecanla nickimi yasmaayı unutmuşum.var mı bölle bişi yaakannehir
gerçi kargoyu takip ediyorum.elinde olunca arıcam arkidişi tekrar
zemuszemus bı ara sızınle ufak bı işim olcak efendım randevu talep edıyom sımdıdenbayanssulusmiletabi gülüm,istediğin rep olsun...aklinialirimsmile
hıcde degıl noter tastıklı bendekı numara zemuszemuslmaz:
bı kerem sende kı yanlış
0900910 10 10 doğrusu buymus buldum
zemuszemus bı ara sızınle ufak bı işim olcak efendım randevu talep edıyom sımdıdenbayanssulusmile
hıcde degıl noter tastıklı bendekı numara zemuszemus
lülülülülülülülülülülülüaklinialirimsmile aklinialirimsmileyurt içi kargoysa söle fatura numaranı ben arım :camiduvarınayaslanmışsmiy:
:icecream:
bugün öğleden sonra topikte olun kızlar
cok eglenceksiniz
sevgülü kurbanım hediyeleri eline gecer gecmez beni kescek cünkü :roflol:
ecee ögleden sonra oluyr teslimatlar genelde
vallah arap bacıymıs adı kurtulusda gıdekmı ya o bana bısı demedı ama :umursamaz:genemı gtsem ne zemuszemustüh ya niye söledin ki -tatlicadiarzu-
pansiyonda kalmam ben oralarda
yok dolaptaki yetti bana :roflol: :roflol:
bütün hayatımı okudu sağolsun :icecream:
gerceklerı soledım ama napım..boshayallersmilene diyon olm sen akannehir
kafa kalmadı ben yemeğe çıkar
bugün öğleden sonra topikte olun kızlar
cok eglenceksiniz
lülülülülülülülülülülülüaklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:bugün öğleden sonra topikte olun kızlar
cok eglenceksiniz
canım sana pasta yoladım ıcınden dansoz cıkıcak kaydirigubbakcemile3..ona gore ac..civ civ cıkıcak kuş cıkıcak civ cıkıcak kuş cıkıcak:lepi::lepi:
deve kuşu cıkmazsa iyidir:roflol::roflol:
ayy canım seninkilerde çok güsel sende zevklisin....rüyanaz aldıkların çok güzel canım,çok zevklisinopuyorumnanaktan
bana bana biliyorum...ohh çok şükür yumurta kapıya gelmeden işini halledemeyenlerden olan ben hediyelerimi biraz önce paketledim. arkadaşıma mektubumu yazdım. :lepi:
yarında sabah ilk iş kargoya veriyorum. zemuszemus
heyecan olsun diye göndereceğim hediyelerimin de fotosunu koyuyorum aklinialirimsmile
acaba kime ulaşmak üzere yola çıkacak bunlar :uhm:
rüyanazzzz seninde hediyeni bugün yollayacakmış arkadaş 2 güne sende olur
ben bılıydım sıze yollıcanı ne yollamıs pekızemuszemus..Kızlarrr benim hediyeler geldiopuyorumnanaktan
Çok şaşırdım hatta şok oldum... Hiç ihtimal vermedim ama Songül ablam yollamış bana:asigim:
Kızlarrr benim hediyeler geldiopuyorumnanaktan
Çok şaşırdım hatta şok oldum... Hiç ihtimal vermedim ama Songül ablam yollamış bana:asigim:
Kızlarrr benim hediyeler geldiopuyorumnanaktan
canım sana pasta yoladım ıcınden dansoz cıkıcak kaydirigubbakcemile3..ona gore ac..