:roflol:ben kurtuluşa gıdıyorum haberın olsun..arap bacı varmıs:roflolbana da söle ya :gitme:
çok kötüsün gelmem bak dolaplara bidaaa :roflol: :roflol: :roflol:
vallahı dıyımmı burda nasılsa bırazdan gelınce soylıyceksınız..zemuszemushec banım yok zatı..yok bebişim ya,banlanmak için bir suç değil bu ama
asardım seni herhalde... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yanlış numara sızdekı 0900008302485 aratı lütfen :jeyyar:kurbanım sıze yanlış telefon numarası vermiş olabılır mı arayyorum arayyorum açmayyo
sanmam dogru olsun zemuszemusrep hakkım bıtmış borc verırmısınız
hediyelerim geldiiiiii delikafadulden delikafadulden
ekliyorum diğer topiğe azzz sonra
:roflol:ben kurtuluşa gıdıyorum haberın olsun..arap bacı varmıs:roflolcıddıyım bak)
vallahı dıyımmı burda nasılsa bırazdan gelınce soylıyceksınız..zemuszemushec banım yok zatı..
yanlış numara sızdekı 0900008302485 aratı lütfen :jeyyar:
arkadaşlar songul hanım gercek dıyo..lady34 kendısıne alıyo hatta hedıyelernı bılıyomda secımde bende vardım ıcınde bırlıkde cıkıcaktık almaya ama akşam gec gıttı lady ben cıkamadım ..hedıyelerınız ıse............dıyımmızemuszemusaman Ladycim merak etme,
sen alacaksın bana,unuttun mu yoksa .
bak söyledim işte...sempatiksalakcinni
gercekdende gordu kutunun cıldı cızılms kargoya yakın arkadasım gıdıp degıstırmıs..ve 2 gun oldu adrese varmamıs daha..adamlar ıle telefonda felaket tartısdım..:umursamaz:bu cekiliş için gönderdiğin hediyen mi? zarar görmüş...
aaa ne gibi zarar canım
Karcım...
aman Ladycim merak etme,
sen alacaksın bana,unuttun mu yoksa .
bak söyledim işte...sempatiksalakcinni
kız gelcen
ben sana tampansıyon aççam adısyonuda yazmıcam
:)
:roflol::roflol::roflol:
:roflol:ben kurtuluşa gıdıyorum haberın olsun..arap bacı varmıs:roflolcıddıyım bak)
tüh ya niye söledin ki -tatlicadiarzu-
arkadaşlar songul hanım gercek dıyo..lady34 kendısıne alıyo hatta hedıyelernı bılıyomda secımde bende vardım ıcınde bırlıkde cıkıcaktık almaya ama akşam gec gıttı lady ben cıkamadım ..hedıyelerınız ıse............dıyımmızemuszemus
tüh ya niye söledin ki -tatlicadiarzu-
pansiyonda kalmam ben oralarda
yok dolaptaki yetti bana :roflol: :roflol:
bütün hayatımı okudu sağolsun :icecream:
bu saate kadar gelmedi bugün de gelmez artık benim kargom yaa mafoldumben mafoldumben
umutlarım yarına kaldı
livcim ne oldu????asla ıstemıyorum hediye umarım bana alacak arkadaş hediyelerini almamıstır hepinizin hediyerleri iyi gunlerde kullanmasını diliyorum
nazar etme ne olur çalış senin de olur:icecream: :icecream::1hug: ama çok kıskandım yaaaaaaaaaaaa
a.s a.s a.sbence liv gönderdiği hediye olmadığı için üzüldü o yüzden öyle söyledi
el birliği yapıp acalım davayıolumunekankayizsmile
kafasını kırcam gelsin bi:lepi:
beni arıyan kurbanıma cok gıcık dedim gecen sayfalarda onamı alındı olabilmiyorumkismile
şaka amaclıydı... he bide kim üzerine alıncak bi acık vercekmi? diye şettirdiydimeyvahedigeldismile
etiketleri daha yeni gördüm ben,
nan ne yaptınız siz,şu bana çıktı,o bana çıktı,
biliyorsunuz ki,
o etiketleri kimlerin yazdığını
görüyorum ben,du bakalım bi ara bakayım bu şirin
köstebekler kimmiş???
arkadaşlar songul hanım gercek dıyo..lady34 kendısıne alıyo hatta hedıyelernı bılıyomda secımde bende vardım ıcınde bırlıkde cıkıcaktık almaya ama akşam gec gıttı lady ben cıkamadım ..hedıyelerınız ıse............dıyımmızemuszemus
gercekdende gordu kutunun cıldı cızılms kargoya yakın arkadasım gıdıp degıstırmıs..ve 2 gun oldu adrese varmamıs daha..adamlar ıle telefonda felaket tartısdım..:umursamaz:
Aşkolsun karcım böylemi konuşmuştuk seninle,
daha yeni mi söyledin arkadaşlara,
hııı demek lady alacakmış bana,
o zaman bana çok hediye gelecek,yaşasın hihoyyyt
kaç kişiye kendi adresimi yolladım,
yaşasın kötülük....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya ağzını tutamazsan oalcağı buuu :mymeka: :mymeka: :mymeka: