8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Çok kurnazca vallahi kaydirigubbakcemile3ben büyük ihtimalle birazdan yaprak dökümünü izliyor olucam ablacım, umarım hediyeni beğenirsin :kedi:

teşekkür ederim canım,az önce ip uçlarına baktım,gerçekten kıllık yapmışsın hiç açık vermemşsinolumunekankayizsmile

Bugun bana telf açan arkadaşa ulaşmak istiyorum onu arıcam dedim ama kartımı degistigimde son gelen no silindi bana ozelden ulasabilr mi lüften
ha bir de o kadar ses geliyordu ki hiç birsey anlamadım =( songul ablaya sordum soylemem dedi ozelden bana ulassın lutfennnnnn =(

artık benim umudum kalmadı hediyem gelene kadarda bana hediye gönderecek arkadaşa küsüm e vicdansız bayan hiçmi içinsızlamaz bak burda kıvranan bir kurban var herkeşler hediyesini alıyor ben gözüm yaşlı asker yolu bekler gibi yol bekliyorum şimdide ağlamaya gidiyorum
iyi dileklerim seninle iyi geceler hediyesi gelmeyen arkadaşlarr hediyesi gelenlere bir notum olacak

kardişim alan var alamayan var olan var olamayan var canımız kalıyor hıımm kızım gibi söyleyim hediyelerinizi sevmedim(kıskanıyosam ne olaym) öpüyorum hepinizi::))))))

hislerime tercüman olduğun için teşekkür ederim canım... :lepi:

ayh hem hediyem kurbanima sorunsuz ulasti, hem de benim hediyem geldi :)
Hemen aradim bana gonderen arkadasim Sevgi`yi , tesekkur ettim, cok tatli sesi de kendi gibi:)
zaten daha onceden arkadasimdi buradan, cok sasirdim, cok da sevindim ona ciktigima.
burdan da kendisine yine cok tesekkur ediyorum:) cok zevkli, cok guzel seyler yollamis bana. birazdan fotograflarini da ekliyorum diger basliga:)
Bu hediyelesme olayi ne guzelmis kizlar ya, dusunenene de, organizasyonu yapana da, katilan herkese de helal olsun ve tesekkurler:)

ohh çok şükür yumurta kapıya gelmeden işini halledemeyenlerden olan ben hediyelerimi biraz önce paketledim. arkadaşıma mektubumu yazdım. :lepi:
yarında sabah ilk iş kargoya veriyorum. zemuszemus
heyecan olsun diye göndereceğim hediyelerimin de fotosunu koyuyorum aklinialirimsmile
acaba kime ulaşmak üzere yola çıkacak bunlar :uhm:

Eklentiler

• $DSC01486.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
kimsecikler yok galiba..

neyse herkese iyi geceler,çok yoğun bir gün geçirdim.pc başına anca geçebildim.şimdi kargomun son durumuna baktım.akşam üstü şeh,re ulaşmış ama alıcıya teslimi yapılmamış.sanırım yarın alır arkadaşım.

benim ki de daha gelmedi.cumaya kadar gelmezse,buraları birbirine katarım haberiniz olsun...eyvahedigeldismile

benim gönderdiğim hediyelerim çok uzağa gittiği için baktım takibe
daha ikinci aktarmadaymış umarım yarın geç olmadan eline geçicektir

kimin alıcağını biliyosan söyle icabına bakalım annemkaydirigubbakcemile5

kızlar hediyelerimi şimdi gördüm çok çok beğendim.azelyaya çok teşekkür ediyorum.yarın resim çekip koyacağımzemuszemus

benimkide gelmiş daha göremedim. yarın resimlerini ekleyecemopuyorumnanaktan
nalansu canım simdiden cok tskler opuyorumnanaktan

ay canım valla sen böyle yazdıkça bi garip oluyorum.. yakın olsak tepsi tepsi yapmış getirmiştim çoktaaaaaaan cokacimcoook ya o tarif çok kolay yarım saatini almaz yap da ye lütfen lütfennnn cokacimcoook

herkese günaydınnnn a.s.
arkadaşım söyledi bugün gelecekmiş hediyem. kimden olduğunu da tahmin ediyorum hadi bakalım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…