günaydın canım hb...rüyanaz hoşgeldin cnm günaydın
selam datlum...saol canım benim iyiyim ben sen nasılsın...ruhuma kavuşamadım daha şafak 2 canım cuma akşamına gelio...bugün biçok kişinin elinde olur hediyesi diye düsünüyorum
nasılsın bu arada görüsemedik bi türlü hep aklımdasın arayım diyorum
o sıra iş cıkıyor unutuyrm ruhuna kavustunmu opuyorumnanaktan
İyidir şükür canım sne nasılsınzemuszemus
hoşgeldin dadlummmmmmsempatiksalakcinni
hoşgeldinnnnn canımmmmmsempatiksalakcinni
acarlarsa yasempatiksalakcinni
hoşgeldin kuzummmmmaklinialirimsmile
sende hoşgeldinsempatiksalakcinni
ne sordin yafrimmmmmolumunekankayizsmile
ne güzel çay hangi dağda içilir diye yırtınıyorum dünden beri okumuyor musunuz sempatiksalakcinni
ne güzel çay hangi dağda içilir diye yırtınıyorum dünden beri okumuyor musunuz sempatiksalakcinni
off kızlar yaa canım sıkılıyo
benim hediyem ulaştı mı acaba hiç bişi yazmamış
kızlar ben kime çıktım? kimse tarif etmemiş, yoksam kimse bana hediye almıyormu? ben kurbanımın evine ziyarete gidecektim ama olmadı o yüzden dün kargoya verdim bugün eline ulaşır kesin. kurbanımda benden yaşça büyük bir ablam. umarım beğenir.
ağrı dagındazemuszemuszemuszemus
ilgaz dağında mı
ne sabırsız gacısın yaaa
ben buraların yabancısıym abla bilmiyürüm ben
kız napiim ama pazartesi günü verdim kargoya bugün gitmiş olması lazımdı
tamam fatunuz yabancıymış buralara ondan torpil geçiyorum ve cevabı söylüyorum bayanssulusmile
çay barDAĞında içilir en güzel çay sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:
içmesene nan...
dumansız hava sahası burası.....
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
tamam fatunuz yabancıymış buralara ondan torpil geçiyorum ve cevabı söylüyorum bayanssulusmile
çay barDAĞında içilir en güzel çay sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?