• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

rüyanaz hoşgeldin cnm günaydın
günaydın canım hb...
bugün biçok kişinin elinde olur hediyesi diye düsünüyorum
nasılsın bu arada görüsemedik bi türlü hep aklımdasın arayım diyorum
o sıra iş cıkıyor unutuyrm ruhuna kavustunmu opuyorumnanaktan
selam datlum...saol canım benim iyiyim ben sen nasılsın...ruhuma kavuşamadım daha şafak 2 canım cuma akşamına gelio...
İyidir şükür canım sne nasılsınzemuszemus

hoşgeldin dadlummmmmmsempatiksalakcinni

hoşgeldinnnnn canımmmmmsempatiksalakcinni

acarlarsa yasempatiksalakcinni
hoşgeldin kuzummmmmaklinialirimsmile

sende hoşgeldinsempatiksalakcinni

hb canım günaydın...

off kızlar yaa canım sıkılıyo
benim hediyem ulaştı mı acaba hiç bişi yazmamış

yaşasın hediyem bugün kargoya verilmiş.:lepi:Yarın kurbanımın elinde olur.Umarım beğenir.hihoyyyt

arkadaşlar bu arada malum iki topiğimiz var bir tanesine takılsak daha iyi olmaz mı.Bu işi çözemedim gitti.:kahve:

kız napiim ama pazartesi günü verdim kargoya bugün gitmiş olması lazımdı

kızlar ben kime çıktım? kimse tarif etmemiş, yoksam kimse bana hediye almıyormu? ben kurbanımın evine ziyarete gidecektim ama olmadı o yüzden dün kargoya verdim bugün eline ulaşır kesin. kurbanımda benden yaşça büyük bir ablam. umarım beğenir.

çok beğendim derinciğim beş dakika önce geldi opuyorumnanaktan
hemen denedim çok güzel oldu zevkini beğendim çok teşekkür ediyorum:asigim:
kızlar derin arkadaşım bana çok güzel siyah ki siyahı çok severim şık bir kazak almışbayanssulusmile
dediğim gibi benim ps arızalı azcık resim yükleyemedim ama inşallah derin arkadaşım çekmiştir
bu aradada yakınmış evlerimiz sanırım kimbilir görüşmek ümidiyle tekrar teşekkürlera.s.

kız napiim ama pazartesi günü verdim kargoya bugün gitmiş olması lazımdı

nreye gönnderdin ki bebşim...??
tamam fatunuz yabancıymış buralara ondan torpil geçiyorum ve cevabı söylüyorum bayanssulusmile

çay barDAĞında içilir en güzel çay sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:

pasaklııııııııı.........
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :sinifsinif: :sinifsinif:

kızlar sabah 9,30 itibariyle benim hediyem gelmiş,ama bana akşam ulaşacak.çok merak ediyorum.oğlumun vakti yok getirmeye.kimden acaba çok merak ediyorumbilmiyorumkismile

Back