• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

guzel dıleklerınız için sagolun bu balık sevdası öldurecek bıgun benı ya hayırlısı

FATUNUZ nerde oturuyorsun aynı yerde olmayalım

Ay ne kadar güzel... Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün:)

Kızlar dün kuzenim bir yaşındaki oğlu morarmış birden hastaneye kaldırmışlar. Hemen gittik. 1 yaşındaki çocukta nasıl astım olur anlamadım. Nefes alamamış.
Yavrum kıyamam geceyi hastanede geçirdi. Hastanede evimizin arka sokağındaydı geç saatlere kadar kaldık yanında. Annesi babası perişan oldu... İnşallah tekrar etmez...
Yani kötü birgün geçirdik...
Hediyelerim hazır kargocuyu aradım gelip alacak.
Resimlerini çektim ama şuan bilgisayara yükleme imkanım yok.
Alan arkadaşımız eklemezse ben eklerim...

Canım çok geçmiş olsun bende de alerjik astım var mesela onun için evdeyim bugün
bu hastalık için 3,5,7,11 yaşlarını bekliyorlar genelde eğer geçmez ise ömür boyu devam ediyor daha aza iniyor ama devam ediyor
şimdi polen mevsimi mesela canım çok dikkat etmesi gerekli bide test yapıyorlar yiğenimde de va 7 yaşında şuanda oda malesef hala çekiyor

umarım hiç devam etmez gelip gecicidir hastanede hava verirler bide prednol iğne çok iyi geliyrp :1ninca:

evt fatunuz ben speddyinin bana işkence yapmasına alışıkım

nan speddy yat uyu sen yoksam nişan için hazırlık yapamazsın bak aklinialirimsmile aklinialirimsmile

speddy ben seninle konuştuktan hemenn sonra yazdım hasta evde yatıyo deyi
geçmişi okumadın herhal buraya da yazdım

evt fatunuz ben speddyinin bana işkence yapmasına alışıkım

nan speddy yat uyu sen yoksam nişan için hazırlık yapamazsın bak aklinialirimsmile aklinialirimsmile

speddy ben seninle konuştuktan hemenn sonra yazdım hasta evde yatıyo deyi
geçmişi okumadın herhal buraya da yazdım

evet canım benim her zaman yaptığım bi şey işkence alsanaalsanasmile
hadi harbiden yatıyorum naan gidiyorum byye sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
geçmiş olsun maple,ALLAH şifa versin

ALLAH ım analı babalı büyütsün T&S ciğim. yaa benim kargomda yolu yarılamış ama uzak memleket olduğu için bu akşama yetişemeyebilir dediler. uffssssss

Teşekkürler kızlar... Spaydi sana da geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin. Benim küçük aşkım da iyi olur umarım. Gerçi erken yaşta tedavisi yapılıyormuş. Düzelme ihtimali varmış. ınşallah dedikleri gibi olur...

demek sendin pasaklım :jeyyar:

belki de değildim kih kihkih :hulya:

ohaoldumsmileohaoldumsmile

neee neee noldu da oha oldun mır mır mır söylenio bi de yaa alsanaalsanasmile

pasaklım ama ben leylayı çok seviyorum. gökçe olarakta seviyorum.
ama teşekkür ederim.

melodicim bende seni çok seviyorum zuzuum öylesine söylemiştim zaten sorun değil opuyorumnanaktan

kızlar müjde torunlarım olduu ve ıluyor balişim doguruyor çok mutluyum

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın ne güzel bir haber bu hihoyyyt :asigim:

çok geçmiş olsun maplecimm inşallah düzelir bebecik kıyamam yaa mafoldumben
sıpaydiiim bidenem sana da geçmiş olsun dinlen bol bol temem mi :1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz sonra yemeğe çıkacağım şimdiden afiyet olsun hepinize öğleden sonra görüşmek üzere öptüm hepinizi

Back