8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

özlem, larissa, canlarım, fatunuz günaydın.

ilk hediye alındı ha ne güzel heyecanla bekliyoruz.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRR İLK BENİM HEDİYEM Mİ GELDİ BİLMİYORUM ŞUAN
ÇENEBAZZZZZZZZZZZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AY SEVİNDİRİK OLDUM YAA
HARİKASIN CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK DUYGULANDIM YAA
bilmiyorumkismile

anammmmmmmm hediyesi gelenler var ölemiiii ne heycanlı acaba bana gelcekmiiii

hediyesi gelenler gözünüzaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

twety de almış hediyesini resimlerini heyecanla bekliyoruz.
yükleyene kadar ne gelmiş söyleyin yaw

biri sormuştu. erkek arkadaşı tanımadığın birine hediye mi yolluyorsun diye.
ben hediyeleri eşimle almaya çıktım.
ama işyerimde kimseye söylemiyorum. o yüzden eğer kargom sabah gelirse açarım.
ama yemekten sonra gelirse evde açarım.

kılar ben şimdi lapimi topumu alıp yürüyüş bandına çıkıyorum ordan takip edicem sizi inşallah kırmam bi yerleri benim hediyemi soyadından dolayı eşime yolluyorlar inşllh bu sefer bana geitiriler ahanda çıktım yürüyomm sengözlerimebaksanab

sana evden cıkma dedim, paketi begendim dedin belki sana gelir belli olmaz dedim daha ne diyim :roflol:

çok fazla birşey değil ama anca bunları uygun gördüm canım umarım begenirsin..

Canım benim, o kadar çok beğendim ki, çok teşekkür ederim. Biz zaten ailece kahveyi çok severiz, çok beğendim, konsepte de süper uymuş..opuyorumnanaktan Fularım da bir harika, her zaman kullanabileceğim süper bir armağan oldu bana. Tekrar teşekkür ederim..opuyorumnanaktan Hepsinin resimlerini çektim, paketli haliyle de çekmek istedim, o yüzden uzun sürdü kusura bakmayın.:kedi: Ama açmamak için zor tuttum kendimi, paketli fotolar yamuk olabilir o yüzden.:roflol: Birazdan diğer topiğe ekleyeceğim cicilerimi...

kendini gizleyen arkadaşlar görünür olsun!
bu arada hediye alanlar bayıldı mı anlatın uleynnnn ne hediye aldınız çatlıyoruz burda.

güzel günlerde kullanırsın umarım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…