• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Bijouxxx, inanmıyorum sana, gerçekten benmişim sana çıkan...:lepi: Çok temiz kalpliymişim, daha sabah paket çok güzel dedim, gerçeği daha da güzelmiş... Daha açmadım, şimdi açıyorum...Ayyy çok heyecanlıyımmm

Bijouxxx, inanmıyorum sana, gerçekten benmişim sana çıkan...:lepi: Çok temiz kalpliymişim, daha sabah paket çok güzel dedim, gerçeği daha da güzelmiş... Daha açmadım, şimdi açıyorum...Ayyy çok heyecanlıyımmm

sana evden cıkma dedim, paketi begendim dedin belki sana gelir belli olmaz dedim daha ne diyim :roflol:

çok fazla birşey değil ama anca bunları uygun gördüm canım umarım begenirsin..

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eccem, Anuşka+, biberon, bijoux, CANLARIIM, fatunuz+, ilke_+, LaRisA+, MeLoDi, melzeyit, NILBERA, pamugum+, rüyanaz, Sevgi+, Songül+, twetty84+, xxyıldızxx, yesimmm161104

şuraya bakın kızlar konu tavan yaptı

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eccem, Anuşka+, biberon, bijoux, CANLARIIM, fatunuz+, ilke_+, LaRisA+, MeLoDi, melzeyit, NILBERA, pamugum+, rüyanaz, Sevgi+, Songül+, twetty84+, xxyıldızxx, yesimmm161104

şuraya bakın kızlar konu tavan yaptı

ben diyorum eccem ilk gelenleri sanki biri uyardı şimdiye kadar gelmeyenler vardııı...bügün gelmişler... :CüvCüv: delikafadulden :roflol:

evet hanımlar heyecan dorukta,
hediyelerini alanlar mutlaka resimlerini ve kimden aldıklarını eklesinler,
ee bizde merak ediyoruz değil mi ama...

anam 19 olduk varmı arttıran günaydın kızlar bende geldim benim kargoda dağıtımda şuan birazdan damlar benim gurban

pasaklım hoşgeldin cnm nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsın a.s.

hallettik canım benim kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan​

aa süper çok sevindim ama oradaki like hoşlanmak sevmek anlamındaydı o şekilde yazmışsınızdır diye umuyorum olumunekankayizsmile

günaydıııın kızlllaaarrrr!!bugün herkes erkenci ne güzel!!!ne oldu kimse uyuyamadı mı???opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

senin kısçelerin ne tatlıymış öle :nazar: üçüncü yolda demek ben ilk sanıyordum :kedi:

pasaklım bakırköye kadar gelmişsin banada uğrasaydın yayerimseniben

sen ne taraftaydın ki özlemcim bilmiyordum bilsem mutlaka araşırdık

Paketim geldi kızlarrrrrrr kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Ayrıntılar az sonraaaaa

akannehir akannehir akannehir ne çabuuuuk

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

Back
X