ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3icim hic rahat diildi de, neyse en azindan hediyelerin gonderilme gunune yetisebildim.
bu arada bgn erkek arkadasim geldi yanima. e kargoya koca bi kutu vermem lazim deyince tabi soru ustune soru, kime, niye, vb.( ben daha once hic bahsetmemistim de dalga gecer diye :) )
neyse olayi anlattim iste, verdigi tepki ilk olarak "tanimadigin insanlara ne hediyesi bu yaa " oldu:)
sonra kadinlar arasindaki hediyelesme olayinin bize mutluluk verdigi mantigini ben anlatmaya calissam da ona sacma geldiginden, ikinci tepkisi ise " ne yani baska bi kadina hediye gonderiyosun, lezbiyen mi oldun sen" oldu::)))
buna "ohaaaaaa!!!" demekle yetindim sadece, baska da yorum bulamadim gulmekten:))
var mi sizin de esleriniz, erkek arkadaslarinizin bu olayimiza degisik yorumlari:)
Benimkisi benle beraber geldi hediyeleri seçmeye, onun zevkine güveniyorum ben, tek başıma zor olurdu karar vermem..Ama ara ara oflayıp pufladı seçerken epey oyalandım..Birşey seçiyorum alıyor eline "tamam bu dimi" diyor,"Evet" diyorum, bir üst kata çıkınca başka birşey görüyorum "yok onu bırakalım bu daha iyi" diyorum, e tebi dellendi herüf sempatiksalakcinni