• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

icim hic rahat diildi de, neyse en azindan hediyelerin gonderilme gunune yetisebildim.

bu arada bgn erkek arkadasim geldi yanima. e kargoya koca bi kutu vermem lazim deyince tabi soru ustune soru, kime, niye, vb.( ben daha once hic bahsetmemistim de dalga gecer diye :) )
neyse olayi anlattim iste, verdigi tepki ilk olarak "tanimadigin insanlara ne hediyesi bu yaa " oldu:)
sonra kadinlar arasindaki hediyelesme olayinin bize mutluluk verdigi mantigini ben anlatmaya calissam da ona sacma geldiginden, ikinci tepkisi ise " ne yani baska bi kadina hediye gonderiyosun, lezbiyen mi oldun sen" oldu::)))
buna "ohaaaaaa!!!" demekle yetindim sadece, baska da yorum bulamadim gulmekten:))

var mi sizin de esleriniz, erkek arkadaslarinizin bu olayimiza degisik yorumlari:)
ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
Benimkisi benle beraber geldi hediyeleri seçmeye, onun zevkine güveniyorum ben, tek başıma zor olurdu karar vermem..Ama ara ara oflayıp pufladı seçerken epey oyalandım..Birşey seçiyorum alıyor eline "tamam bu dimi" diyor,"Evet" diyorum, bir üst kata çıkınca başka birşey görüyorum "yok onu bırakalım bu daha iyi" diyorum, e tebi dellendi herüf sempatiksalakcinni

*hey kids' get up! ıt's 6 o'clock.​

*but dad, we don't like getting up early.
*hey kids! water the vegetables!
*but dad, we don't like watering the vegetables.
*hey kids! feed the animals!
*but dad, we don't like feeding the animals
*hey kids! milk the cow

*but dad, we don't like milking the cow
*hey kids! collect the eggs!
*but dad, we don't like cellecting the eggs
*now, the family is at the breakfast table
*tomatoes and cucumbers, please!
*we haven't got any
*milk , please!
*we haven't go any.

canlarım hayırlı akşamlar ya ben ingilizceden pek anlamam acaba aranızda anlayan varsa bunu çevirebilirmi yiğenimin ingilizce çeviri derside
İlk satırda "Hey Çocuklar kalkın saat 6" diyır sempatiksalakcinni
süt domates felan hepsini saymış, google çeviriye kopyalasana canım bunları sırayla.

benim kocacımın tek tepkisi ne alcaksın tanımadığın birine zorlanmıcakmısın dedi
bişey beğeniyoruz yok 5 milyonluk alınırmı yok 10 milyonluk alınırmı oluyodu bu seferkine götürmedim onu ben seçtim hediyelerimi

*hey kids' get up! ıt's 6 o'clock.
*but dad, we don't like getting up early.
*hey kids! water the vegetables!
*but dad, we don't like watering the vegetables.
*hey kids! feed the animals!
*but dad, we don't like feeding the animals
*hey kids! milk the cow

*but dad, we don't like milking the cow
*hey kids! collect the eggs!
*but dad, we don't like cellecting the eggs
*now, the family is at the breakfast table
*tomatoes and cucumbers, please!
*we haven't got any
*milk , please!
*we haven't go any.

canlarım hayırlı akşamlar ya ben ingilizceden pek anlamam acaba aranızda anlayan varsa bunu çevirebilirmi yiğenimin ingilizce çeviri derside​

hey çocuklar kalkın saat 6 da

ama baba, biz, erkenden kalkmayı ögrenmedik ( bilmiyoruz yada kalkamayız gibi bişey)

hey çocuklar! Sebzeleri sula!

ama biz onuda bilmeyiz:D

hey çocuklar! Hayvanları besle!

ama baba, biz, hayvanları beslemeyi bilmeyiz şaka mı bu :D

İneğikten süt

ama baba, biz, inek sağmayı bilmeyiz

, şaka yaptığını beğenmeyiz
Yumurtaları topla!

ama baba, biz, yumurtala toplamayıda bilmeyiz
aile,
kahvaltı masası
domatesler ve salatalıklardadır, memnun eder!
bizim, herhangi birisi sütümüz yok, memnun etmeyiz!

biz, herhangi birisine gitmedik.

frmwille oynuyomysun azelya komşu gelsene bana ekle beni sevgi karslı çamur

ne cahil karıyımmm :roflol:
yılbaşı çekilşinde banada sipidim hediyeyi göndermiştiya
ben bilmiyorum şimdi kim oldugunu mektubuda görmemiştim
baktım bardakta merry chrismis yazıyo
nan dedim topikte gavur bir garı varda haberimmi yokk
şaşırıdm tabi ben
o sıra kardeşlim geldii
tabi olayı açıkladı banaa gülmektenn koptk ama bizz sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
allahda senı guldursun emı..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya yok ben anladım kimse bana kimsecikler almıcak zaarr..ya hiç mi bi ipucu verilmez..çok meraktayım yaa..

yok tatlım bana cıkmadın ben henüz hediyeme karar veremedimde hafta sonuna dek karar verip yollamam gerekli

ya yok ben anladım kimse bana kimsecikler almıcak zaarr..ya hiç mi bi ipucu verilmez..çok meraktayım yaa..
Şeniz
yısınler senı canem...
ben saa yollıcam hazır hedıyen yarın cıkcak yola..gulum..Şeniz..
bana alcak kışıde ehc vermedı ıp ucu :umursamaz:

Şeniz
yısınler senı canem...
ben saa yollıcam hazır hedıyen yarın cıkcak yola..gulum..Şeniz..
bana alcak kışıde ehc vermedı ıp ucu :umursamaz:

yemin et canım... kıs ben sanamı çıktım kıs hiç ipucuda vermedin çaktırmadında ..canım benimmmmmmmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok tatlım bana cıkmadın ben henüz hediyeme karar veremedimde hafta sonuna dek karar verip yollamam gerekli

hafta sonu geç degilmi bugünden tezi yok hediyeler yola çıkacak çarşambaya dek herkese ulaşmış olması gerekiyordu yani songül abla hep öyle tembihledi bizleri en geç yarın lması gerekiyomuşş

yemin et canım... kıs ben sanamı çıktım kıs hiç ipucuda vermedin çaktırmadında ..canım benimmmmmmmmmmm....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok gulum kandırmım senı cıkmaıdn..
kurbanım sag olsun hec gelmedı buraya halanda gelmıyo..
anladı artık kım oldugunu..o bence..

mümkün oldugunca hafta sonuna kalmamaya çalışacağım canım işlerim çok yogun çünkü yeni bir şehre taşındım bir kaç gün gecikme yaşayacğım mecburen

Back
X