Teşekkür ederim de çıtırlığım muhtemelen 20 yıl önce sona erdi malesef. Şimdiki hayatımı kıtır olarak sürdürüyorum. Sizin bahsettiğiniz donları da bir kaç yıldır giyemiyorum.
:roflol:
anneler günündede cekiliş yapalım...
Ondada beyaz don alalım yada siyah :roflol:
Teşekkür ederim de çıtırlığım muhtemelen 20 yıl önce sona erdi malesef. Şimdiki hayatımı kıtır olarak sürdürüyorum. Sizin bahsettiğiniz donları da bir kaç yıldır giyemiyorum.
Çekilişlerin sayısı artacaksa bilelim yani. Ödenek ayırmak gerek ne de olsa...
ayy biz bu gidişlee don koleksiyonu yapcaz hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden:roflol: böyle giderse cesit cesit don yaparız :roflol:
Çekilişlerin sayısı artacaksa bilelim yani. Ödenek ayırmak gerek ne de olsa...
kız kötümü...
erkek arkadaşlarımıza.. don koleksiyonumuzu ay pul koleksiyonumuzu gösteririzkafamçokkarıştı
Hep onlardan beklememek lazım :jeyyar:
:lepi::lepi:
cuma günleri cami diplerine ineriz sırnaşık şey
kız kötümü...
erkek arkadaşlarımıza.. don koleksiyonumuzu ay pul koleksiyonumuzu gösteririzkafamçokkarıştı
pembe don olabilir... bana uyar... ben şort gibi olanlardan istiyorum o zaman...
bazen çok hoş oluyorlar...
kız kötümü...
anammmm ne oluyor burda almış bir don muhabbeti gidiyorkaydirigubbakcemile ohhh be çekiliş şimdi çekilişe benzedi adi üstünde kadınlar günü.. bana ne alırsanız alın hatunlar hepsi kabulümdür hepsinin sonu aynı yer nasıl olsa :roflol:
yeterki don olsun bide pembe olsun kaydirigubbakcemile5
ne kadar güzel hediyelermiş ya çok beğendim hepinizde çok zevklisiniz
hahhaa bu don firması olayını tuttum ben.. ama kazen ne der ki acaba kk yı kötü emellerimize alet ediyoruz diye :enbuyukkk::teytey: