8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

Canım nasıl yane hastalandım diyelim onu kullandığım anda kesiliyor mu=?eyvahedigeldismile
yok canım gününü biliyosun atıyorum yarın hastalancan ya bugün içicen hergün 1 tane canın ne zaman isterse bırak sözün geçsin ortalık çekilsin içme ilacı en geç 1 hfafta içerisinde tekrar hastalanıcaksın ben öle yaptım:smiley-cool:

olur ama bende sevginin bahsettiğini merak ettim oda kayboldu
Bu arada bana da gelmedi kırmızı don
burdayım canım helva kavurdum geldüm canım çektide irmik helvası zemuszemus

biri helvamı dedi delikafadulden

etlerin eski tadı yok ki!
yılbaşında nerdeyse herkes kırmızı don almış.
e kadınlar gününde ne alalım.

ayy kim yiyo helva benimde canım istedi şimdii banada göndersinn

kız kim öldü huhu eyvahedigeldismile
kimse ölmedi bebeğim canım istedi irmik vardı dolapta kalmış kandil de yapmıştım yarısı duruyodu tatlı krizide gelince helva yaptım artık ölmüşlerin niyetine yerim
biri helvamı dedi delikafadulden
ben ben ben dedim
ayy kim yiyo helva benimde canım istedi şimdii banada göndersinn
ben yiyom canım istanbuldaysan gell
kadınlar gününde de pembe don alalım. :roflol:
bence don güzel fikir ama geçen çekilşişte lugesyacım saolsun tanga yollamış aklinialirimsmile bende de tanga tiki var hayatta giyemem :dilcikar: araya gaçıyo ya fıtık oluyom delikafadulden ben ondan sonra elalemin için de el atıp düzeltmek zorunda kalıyom alsanaalsanasmile olmuyo bende bu sefer don olsun ama tanga manga olmaz gabul etmiyom ben lmaz:

bana gecen sefer gelmedi don falan burda heveslendiriyosunuz sonra bana gelmiyor :1no2:

burdayım ben kaçmadım bi keremm:umursamaz:

pamukcum bana çıkarsan söz yığcam donları önünekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…