yok canım gününü biliyosun atıyorum yarın hastalancan ya bugün içicen hergün 1 tane canın ne zaman isterse bırak sözün geçsin ortalık çekilsin içme ilacı en geç 1 hfafta içerisinde tekrar hastalanıcaksın ben öle yaptım:smiley-cool:
Canım nasıl yane hastalandım diyelim onu kullandığım anda kesiliyor mu=?eyvahedigeldismile
burdayım canım helva kavurdum geldüm canım çektide irmik helvası zemuszemus
olur ama bende sevginin bahsettiğini merak ettim oda kayboldu
Bu arada bana da gelmedi kırmızı don
napynız dünya kadınları..
sıpaydi onuda yemez kaydirigubbakcemile3
yok canım gününü biliyosun atıyorum yarın hastalancan ya bugün içicen hergün 1 tane canın ne zaman isterse bırak sözün geçsin ortalık çekilsin içme ilacı en geç 1 hfafta içerisinde tekrar hastalanıcaksın ben öle yaptım:smiley-cool:
burdayım canım helva kavurdum geldüm canım çektide irmik helvası zemuszemus
hsg hatunların tatlısı kaydirigubbakcemile3
büyükler şöyle der. zıkkımın kökünü yesin o zaman.
bana da derlerdi ben yedim beğenmedim. :roflol:
kadınlar gününde de pembe don alalım. :roflol:
kadınlar gününde de pembe don alalım. :roflol:
kimse ölmedi bebeğim canım istedi irmik vardı dolapta kalmış kandil de yapmıştım yarısı duruyodu tatlı krizide gelince helva yaptım artık ölmüşlerin niyetine yerimkız kim öldü huhu eyvahedigeldismile
ben ben ben dedimbiri helvamı dedi delikafadulden
ben yiyom canım istanbuldaysan gellayy kim yiyo helva benimde canım istedi şimdii banada göndersinn
bence don güzel fikir ama geçen çekilşişte lugesyacım saolsun tanga yollamış aklinialirimsmile bende de tanga tiki var hayatta giyemem :dilcikar: araya gaçıyo ya fıtık oluyom delikafadulden ben ondan sonra elalemin için de el atıp düzeltmek zorunda kalıyom alsanaalsanasmile olmuyo bende bu sefer don olsun ama tanga manga olmaz gabul etmiyom benkadınlar gününde de pembe don alalım. :roflol:
ayy kim yiyo helva benimde canım istedi şimdii banada göndersinn
pembeee tam benlik yaa :asigim::asigim:
üst tarafı unuttun larissacım
bana gecen sefer gelmedi don falan burda heveslendiriyosunuz sonra bana gelmiyor :1no2: