8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

havada kaparım kaydirigubbakcemile3

al bendende o kaaa heç heycanlı değilim valla
mafoldumben

nıye bole oldukkı bıkere yasadık ya bu olayı bıdaha atdı yok sadece hedıyelesmeyı sevdıgım ıçın ve burdan bı hatıra ıcın katıldım yılbası cekılısınde an an takıp edıyodum kım ne ıpucu vermıs dıye ne zaman cekılış olcak dıye bakalım cekılış cekılsın belkı ozaman heyacanlanırız ne dersın

valla bu tpiğe dedim ya ısınamadım böle dewam ederseşubatta kararlar verilicek ben çıkmayı düşünüyorum heç kimseler yok biz diğer çekilişte yetişemiyoduk geçmişi okumaya burda ise biri yazmışmı diye bakıyoruz yaniÇok üzgünüm çoook

aynenn cnmm farkındayımda sadece bızler yazıyoruz yenı gelenler bısıcık yamıyo bolede tadı olmuyokı:çok üzgünüm:

evet tatlım öle malesef neyse bekeleyelim belki zaman yaklaştıkça heyecan olurşutarafagitti

evet bende bakıyorum bakıyorum kimsecikler yok ama daha erken zaman yaklastıkca artar yazanlar diye düsünüyorum ben bide yılbası hani zaten ayrı bi heycanı var onunda etkisi vardı

hatunlar moral bozmayalım topik boş diye.. :umursamaz:bu birazda alışkanlıkla ilgili bir şey bence. herkes yeni yıl hediyesi bekler çocukluğundan beri alışık olduğumuz bir durum. kadınlar günü kavramı hele hediyeleşmesini belki çoğumuz ilk kez yaşıyoruz.tabiki en az yeni yıl kadar hatta belki de daha fazla anlam ifade ediyor bizim için. hele biraz daha zaman bide çekilişler yapılsın iyice gireriz havaya bence :teytey:

kızlar ev tasıyorum oyuzden pek giremiyorum beni unutmayın sakınnn en kısa sürede kendimi tanıtan bilgilrimde gireceğim

valla bu tpiğe dedim ya ısınamadım böle dewam ederseşubatta kararlar verilicek ben çıkmayı düşünüyorum heç kimseler yok biz diğer çekilişte yetişemiyoduk geçmişi okumaya burda ise biri yazmışmı diye bakıyoruz yaniÇok üzgünüm çoook

Ben yokum da ondan tatlım:1closedeyes:

evet çekilişe cok var daha tam heycanı baslamadı o yüzden cekiliş tarihine yakın heycan baslar millette ozaman cıkmaz topikten

cekişiş ne zaman kızlarrrr ben kacırdım tarihi.
aslında biraz erken olsada alacagımız kişiler hakkında daha fazla zaman ayırsak

Evet bayanlar bayanlar....
duyanlar duymayanlara söylesin ki,
sonradan ben görmedim,bende katılacaktım diyenler kalmasın...

Arkadaşlar 12 Şubat Cuma Çekiliş için son katılma günüdür...

hafta sonu çekiliş yapılarak,sizlere bildirilecektir...
Çekilişimizin süpriz tarafı,bize çıkanı bileceğiz ama
biz kime çıktık bilmeyeceğiz,yani hiç kimse söylemeyecek ki,
süprizimiz bozulmasın..

15 Şubat ve 26 Şubat arası hediyeler hazırlanmış olup,
engeç 1 Mart'ta kargoya verilmiş olacak ki,
8 Mart dan önce elimizde olsun...

Mümkünse herkes kargolarını Yurtiçi,Mng veya Aras Kargoya versin,
çünkü engeç 1-2 gün içinde adrese teslim ediyorlar,
yani ulaşımda sorun olmuyor...Ptt kargo ile çok sorunlar yaşandı...

Hediye konusuna gelince;
Bir miktar belirlenmedi,herkesin hediyeye ayıracağı miktar bir olmaz diye,
ama herkesin gösterdiği özeni gösterelim hep beraber,
Bize çıkan kişiyi,nelerden hoşandığını birşekilde öğrenerek,
en azından onun hoşuna giden,bir bayana uygun,severek kullanabileceği
birşeyler alarak,yüzünü güldürebiliriz..
daha sonrada hediyelerimizi görsel anlamda paylaşacağımız bir topic açarız
ve kim kime ne göndermiş paylaşırız hep beraber...

iletişim bilgilerini eksik verenler,
listeye adını yazdırdıktan sonra,ne siteye, ne konuya
girmemiş olanlar listeden direk çıkarılacaktır...

gecmişi biraz daha karıstırınca gördüm:kedi:
13 subatta cekiliş yapılacakmıs keske 1 hafta daha önce olsa. ben alacagım kişinin gecmiş actıgı konuları ve yazdıgı msjları bile okumak istiyorum :))

günaydın millet
aaa silkelenin kendinize gelin bakiyim...
nedir öyle keyfim kaçtı çıkıcam demeler....
duymiyim bi daha
:eek:lmaz::mymeka::mymeka:

günaydınn bayanlar
haydi kızlar topiği canlandıralım birazz

X