evet canım reklamında görmüştüm
adnan görünce hiç hoş bakmıyodu nihale olcak ama olan yazık kıza
ben 2 sene önce tiyatrosuna gitmiştim aşk-ı memnunun cok güzeldi ama pek benzemiyor gidişat
orda behlül nihal büyüyp serpilince tango yaparken asık oluyodu ve bihterle ayrılıyodu bihterde behlül diye diye ölüyodu:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanırım ordalar evet ama bana cıkan uyeye bı behlul yollıcam artıkın kaydirigubbakcemile3evet evet kar ben kimsecikler yok diyince amelie askı memnuda herkes dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanırım ordalar evet ama bana cıkan uyeye bı behlul yollıcam artıkın kaydirigubbakcemile3
hadı ya nıhat olsa ozaman kaydirigubbakcemile3bak ne comertım hedıyeyı sana soruyom once ona gore vercem sıparıskaydirigubbakcemile3ayy behlül hiç tipim degil canım yaa kaydirigubbakcemile3
hadı ya nıhat olsa ozaman kaydirigubbakcemile3bak ne comertım hedıyeyı sana soruyom once ona gore vercem sıparıskaydirigubbakcemile3
temem canım verıyom sıparıs ozaman kaydirigubbakcemile3heh bak o olur cok seker o:1hug:
temem canım verıyom sıparıs ozaman kaydirigubbakcemile3
cok basıt canım azraıl ıle tanışcak yakında..tam adnan bey geliyorduki reklam girdi bihterin sonu ne olacak acepohaoldumsmile
sevgulınmı var unut sen nıhatı bealsanaalsanasmilehii canım benim yaa bitanesin sen olumunekankayizsmile
neysee ben cıkıyorum sevgülüm unuttun beni die msj yollayıp duruyor
öptüm kar cım iyi geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?