geldim kıslar:lepi:
tahlil sonuçlarımızın her ikimizinkide çok güsel
özellikle eşimin sperm tahlilleri çok güsel çıktı beklediğimizin çok çok üstünde ve doktor dediki ne aşılama ne tüp bebekk sizin doğal yolda çocuğunuz olur. normal yolla tedavi başlattıı adetimin 3.günü gidip muayne olcam yumurta takibi yapılcak sorası inşallah daha güsel olucakk. çok mutluyum gerçektenn kendi adıma değilde eşimin değerlerinin çok güsel olmasına 1yıl önce 9milyon olan sperm sayısı şuanda 60milyonnnnnnnnnn:1shok:
canım benim nası sevindim bilemezsin
hadi gözün aydın inş en kısa zamanda başka güzel haberlerinide alırız
ehh bi oğlusun olursa artık bizde buranın bekar hatunları olarak sıraya gireriz kaydirigubbakcemile3
the orijinal sobe canım...
nilüfercimmm canımmmm çok sevindim ya hadi bakalım bundan sonra hhakında hayırlıdı olsun ihşallh alllh yavrunu kucagında göstermek nasip etsin sanad tez zamanda...
kaydirigubbakcemile3
SAOLCANIM benim çoksaoll güsel dileklerin içinnn
olum olursa bence sen evlenir bi kız yaparsında dünür olurus artıkkaydirigubbakcemile3
the orijinal sobe canım...
nilüfercimmm canımmmm çok sevindim ya hadi bakalım bundan sonra hhakında hayırlıdı olsun ihşallh alllh yavrunu kucagında göstermek nasip etsin sanad tez zamanda...
topik nekadar sessiz deminden beri site dolanıyorum kimsecikler yok bizim topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?