8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

slm kızlar öncelıkle bana hedıye alıcak arkadastan özur dılıyorum kendımı çok tanıtamadım ama ınankı çok yogundum gecen hafta 1 hafta yoktum netede gıremedım c.tesıde sınavım var yogun calışıyorum affet benı

Bundan sonra burdayım

Arkadaşlar Sizden Ricam Lütfen.
* Kıyafette Alt ve Üst Bilgilerinizi Söyleyin.
* ıç Çamaşırında da Söyleyin.
* Evliyim-Bekarım-Nişanlıyım Lütfen Belirtelim.
* Hamileyim yada şu kadarlık çocuğum var diyelim
* Ayak numaramızı Söyleyelim.
* Sigara kullanıyorum yada hayır kullanmıyorum.
* Peluş bebekleri falan çok severim yada daha gerçekçiyim.
* Ev düzeninizi söyleyelim bunu kimse bilemez.
* Mutfak Gereçlerini seviyorum yada ilgimi çekmez diyelim.
* Takı-Toka-Şal-Atkı-Bere Takarım veya sevmiyorsanız söyleyelim.
* Bunların dışında benim bide şuna ilgim var diyip anlatalım.

VE Buraya yazılanlara yorum alıntı yapmayalım ki arkadalar Arayan Kişiler hemen bulabilsinler olumunekankayizsmile

eee Tek Tek Dönmek Zor oluyor Lütfen.

8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...?? - Sayfa 13 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca[/QUOTE]

yılbası cekilişinde ben kurbanıma sevdigi rengi göz önüne alarak saten askılı uzun yırtmaclı mor bi gecelik,güzel kızı için atkı bere eldiven,yine kendi için parfüm(aynısından kendimede almıstım) minik bebek bibloları tabagın içinde cam seklinde mumlar ve birde kırmızı don almıstım birde agızları tatlansın diye jelibon cikolata koymustum
banada cerceve ve bileklik gelmişti

kızlar siz yılbaşı hediyelerini yazdıkça aklıma türlü türlü fikirler olucak....
ben de kurbanımın çocuğuna bişeyler alıcam....

:1ninca:
kızlar kutuları nasıl kaplıyorsunuz. yapan arkadaşlar anlatabilir mi? ya da fotoğrafı olan koyarsa yardımcı olur.

kağıtla mı kaplamak iyi yoksa jelatin tarzı kap mı iyi olur?

canım sürekli hediye kutusu yapıp deneyimi olan biri olarak söylüyorum jelatin veya kagıt kullanma zor oluyor cok kayıyor
ben en son yaptıgım paketi cok kolay ve daha sık yapmıstım kendinden yapıskanlı kargıtlar var kagıtta degil kırtasiyede görmüştüm dolap falan kaplıyorlar onlardn bak kırtasiyelere hemde kutunun kendisi öylemiş gibi duruyor süper oluyor tatlım

kızçeler selamlar bende yazdım tanıtım topiginer geldim ..evet ya bende hediye kutumu aldım ama küçük kalacak hediyem sıgmayacak çünkü başkada bulamıyorum burda yok mardin migrosad varmış ama ben midyattayım her yeri aradım tardım yok büyük bişey ..napsamki kendim yapim en iyisi.

kızlar siz yılbaşı hediyelerini yazdıkça aklıma türlü türlü fikirler olucak....
ben de kurbanımın çocuğuna bişeyler alıcam....

ben bılıyorum sana kım cıktı ama neyse fıkır verımmı cıcışlülülülülülü bnm oglum benten oyuncaklarına bayılır 5 yasına gırcek zaten ama cok akıllı maşallah solım pcden hıç ayrılmaz zaten pc oynlarıda olur dovuslu felan kaydirigubbakcemile3 sunuda dıp not olarak solım:sen benı arkadas olarak ekledıgınde ıçımden bısı koptu gıttı cok heyecanlandım ve gercekten hıslerımde kuvvetlı gercı sen herkesı eklemışsın ama yınede tahmın ışte neyse.....

pamugum ban çıkmanı çok isterdim şekrcim ...aam olsun şimdikji kurbanımda çok tatlı bi kuzu..

pamugum ban çıkmanı çok isterdim şekrcim ...aam olsun şimdikji kurbanımda çok tatlı bi kuzu..

diyossuuunnnnnnnnn.........olumunekankayizsmile
Ya ben utanmaya başladım haaaa...
herkesi heyaclandırıyorummmm

xxyıldızxx arkadaşımıza alacak kişiye istinaden
Lütfen Bana Özel mesaj ile ulaşşsın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bebek olabilir....
yeni hamiş olabilir....
bebek düşünüyo olablir...
2. çocuğu olabilirrr...
genç kızı ya da oğlu olabilir....
yani çocuk kavramı çok geniş ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…