8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

benim de hediyem vazoydu ama arkadaş elyafa sarmıştı hiçbişey olmadan geldi bana

ben hediyede kararsız kalanlara fikir veriyim biraz
kol saati,cüzdan, çanta, bahar geliyor baharlık kıyafetler...
(şahsım adına söyliyim bekar oldugumdan mutfak esyası falan işime yaramaz o bakımdan)

kızlar bir ricam oalcak tabi sıkıntı yaratmazsa
çoğunuz yılbaşı çekilişine de katılmış sanırım...
ve gelen -gönederilen hediyelerin eklendiği topik desilinmiş acaba geçenki çekilişe katılan hatunlar kendilerine gelen hediyeleri ve gönderklieri hediyeleri yazabilir mi fikir edinmemiz açısından

ÖYle Tek tek çok karışır ama mesela demiştim.
Ben Citol arkadaşımıza aldım ve şimdi alacak kişiye özel mesaj ile yardımcı olabilirm.
Bana da kırmızı hiç çıkarmadığım atkım+kırmızı kelebekli tokalarım ve kırmızı küpeerim gelmişti. MAlibu arkadaşımdan

Son düzenleme:
bende kupa yollamıştım bu baloncuklu paketler varya onlara sarmıştım kat kat,bişey olmadan gitmişti:kedi:

ilk ben yazayım fatunuz
bana çok güzel bir vazo kardan adamlı mumlar enfess çikolatalar vee kımızı don :kedi: gelmişti birde harika bi kutusu vardı şimdi kullanıyorum onuda
bende çerçeve, mum küçük bi takı kutusu, ufak bi saklama kabı, minik biblo, bide çikolata almıştım

kızlar kutuları nasıl kaplıyorsunuz. yapan arkadaşlar anlatabilir mi? ya da fotoğrafı olan koyarsa yardımcı olur.

kağıtla mı kaplamak iyi yoksa jelatin tarzı kap mı iyi olur?

bende çerçeve,takı kutusu,mumluk,vazo,toka,bileklik ve çikolata yollamıştım.silikonlu beze sarılıydı ve tektek süslü paketlere koyup kurdaleyle süslemiştim.yolladığım arkadaş birşey demedi bana ama sanırım kırılmamışlardı ve banada şık bir bluz,bileklik,kokulu çiçek ile bebeğinin şekerlerinden yollamıştı çedene ciğim. benh en çok bebeğinin şekerlerini yollamasına mutlu oldum.hoş bir ayrıntıydı.bu tür şeylerde düşünebilirsiniz

Son düzenleme:
eccemcim çok şık bir kutu olmuş gereçekten yapan kişinin eline sağlıkk

aayy benim kurbanımın çcuğuna da birşeyler almak istiyorum beennnn
ipucu da oldu bu arada ama olsunnn

kızlar kutuları nasıl kaplıyorsunuz. yapan arkadaşlar anlatabilir mi? ya da fotoğrafı olan koyarsa yardımcı olur.

kağıtla mı kaplamak iyi yoksa jelatin tarzı kap mı iyi olur?

canım ben hazır hediye kutusu aldım. evinde de kullanabileceği tarzda bir kutu. bazı kağıtlar var sahiden çok şık oluyor ama. bir arkadaşım bana kumaşla kaplayıp bir kutu hediye etmişti o da çok şıktı.

çok hoş bir kutu olmuş.
sanırım kutuyu açmadan kaplamış.
ben acıp kaplayım sonra tekrar yapıştırayım diye düşündüm. o yüzden kağıt mı iyi olur diğer hışırtılı defter kapları mı iyi olur diye sordum.

hatunlar ben gideyim artık kızancıklarıma ders anlatayım biraz..gelince bakarım neler kaynattınız opuyorumnanaktan

herkes hediyelerini aldımı yoksa ben daha hiç karar veremedim kafam çok karışık nolur biri bana yardım etsinnmafoldumben

nerden aldın canım?
ben hem kendi emeğim olsun istiyorum hem de kutuya harcayacağım paraya aklımdaki küçük süprizleri almak istiyorum.
eşimle belki bu hafta yaparız.

kızlar kargoya ne kadar ödediniz?
hediye ağırlığına ve yere göre değişiyordur ama ortalama olarak fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…