8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızzzzz şaka dediydimmmm.birgün inegöle yolum düşerse orada bir kahvenin yanına alırsın çikolatalarımı tatlım benimŞeniz

ahh canım benim sen gel
önce inegöl köfte yedirirm ben sana peşine de çikolata alırım

yerim ben onu. benim ölen kuşumu hatırlattı. adı şımarık tı. ve çok güzel konuşuyordu.
bana bebiş eşime çirkin şey derdi.
öp benim için sevgi.
konuşuyor mu seninki

konuşmazmı canım susmuyoki heç gecenin bi saati eşşek sıpası diye bağırıyo nerden öğrendiysee

ayyy canımm
allah hayırlara çıkarsın ihşallah rüyanı dün dogumdan bebekten felan bahsettikya ondan rüyana girdi demekkii...hadi bakalım hayırlısı allahtan bellimi olur belki dogumun bana nasip olur..

konuşmazmı canım susmuyoki heç gecenin bi saati eşşek sıpası diye bağırıyo nerden öğrendiysee

:roflol:
benimki de eşşek derdi. :roflol:
ay yavrusu olursa isterim valla.
saka ve muhabbet kuşum vardı. ölünce almadım başka ama şimdi istiyorum. özellikle saka istiyorum.

lady muhabbet kuşunmu var cnm
yok canım papağanım var :asigim:

kime alacamı sölemedin oynayalım nolur -tatlicadiarzu-

ne öttülerdi bizi kıskandılar kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kuş dedinizde buda benim kızım fışkı ekleyim dedim nasıl şeker ablaları

resmi göremiyorum muhabbet kuşun mu var

:roflol:
benimki de eşşek derdi. :roflol:
ay yavrusu olursa isterim valla.
saka ve muhabbet kuşum vardı. ölünce almadım başka ama şimdi istiyorum. özellikle saka istiyorum.

bilseydim verirdim hep canım ama dağıttım hepsini dur onlarında fotolarını koyayım

ayyy canımm
allah hayırlara çıkarsın ihşallah rüyanı dün dogumdan bebekten felan bahsettikya ondan rüyana girdi demekkii...hadi bakalım hayırlısı allahtan bellimi olur belki dogumun bana nasip olur..
ondan etkılendım canım senın cocugun varmı?..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onlar ottukce ben kokdum zatı bak bu kuş guzelmıs anam senınkının dışısı olmasa ıdı bunu dunur yapardık sızınkıne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Buda bizim 1 aylık misafrimizi kaç kelime söylüyor bilmiyorum,
ama çok güzel ısıerıyor ve bide kafesini temiz tutup etrafı mükemmel kirletiyor

joko ama bizdeki ismi ahmet :jeyyar:

sevgi bekliyorum ipucunu
kar geldim acmadın kapıyı canım ask olsun :)
bide beni analiz edermisin tutcakmı bakıyım kar cım

hediye baktım geldim sayfalar olmus ben gelesiye begenemedim bişey haftasonu bidaha bakcam

bir daha sokmazsın elini.
kimin kuşu bu misafir demişsin.

bende misafir kuş baktım ama benimki kanarya ve saka kanarya kırmaydı.
ötmekten başka bişey yapmıyorlardı keratalar.
abimin kanaryasına bakmıştım. sonra alıp dükkana götürmüş hayvan sigara dumanından ölmüş.

ay hakkaten joko pek itici :çok üzgünüm: şaka bi yana güzel çok nakımlı bi hayvan ama ben papağnlarda çok renkli olanı severim özellikle bunu babamın dükkandaki papağanı

adı safinaz 20ya yakın şarkı biliyor yanlız nakaratını başında başını sonunda söler biraz terstir hiç ısırmaz öper sadece en sevdiği şarkı ahirim sensin :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…