kızzzzz şaka dediydimmmm.birgün inegöle yolum düşerse orada bir kahvenin yanına alırsın çikolatalarımı tatlım benimŞeniz
yerim ben onu. benim ölen kuşumu hatırlattı. adı şımarık tı. ve çok güzel konuşuyordu.
bana bebiş eşime çirkin şey derdi.
öp benim için sevgi.
konuşuyor mu seninki
aaa bu ne yaa bugün kestane şekerleri, tatlılar, lokumlar, çikolatalar havada uçuştu ama :dilcikar: :umursamaz:
nalan cım dun senle konusmamızdan sonra sabaha karsı az dalmısım uykuya ruyamda mab,vı tulum okadar tatlı bı bebek kucagımda ydıkı anlatamam sanırım senle konusmam bılınc altı oldu ama kokusunu dahı hıssettım sen benımmısın dedım..senıde gordum ama cok hatırlamıyorum..bana guluyodun bak senın işde dıye..okadar huzurlu ıdı kı anlatamam canım..
konuşmazmı canım susmuyoki heç gecenin bi saati eşşek sıpası diye bağırıyo nerden öğrendiysee
yok canım papağanım var :asigim:lady muhabbet kuşunmu var cnm
kime alacamı sölemedin oynayalım nolur -tatlicadiarzu-yazma bende buldum senın ıcın demıcem ozaman :dilcikar:
küstüm oynamıyom işde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım var hemıde hec susmıylardı onlar yuzunden odaya gıremedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuş dedinizde buda benim kızım fışkı ekleyim dedim nasıl şeker ablaları
:roflol:
benimki de eşşek derdi. :roflol:
ay yavrusu olursa isterim valla.
saka ve muhabbet kuşum vardı. ölünce almadım başka ama şimdi istiyorum. özellikle saka istiyorum.
konuşmazmı canım susmuyoki heç gecenin bi saati eşşek sıpası diye bağırıyo nerden öğrendiysee
ondan etkılendım canım senın cocugun varmı?..
ayyy canımm
allah hayırlara çıkarsın ihşallah rüyanı dün dogumdan bebekten felan bahsettikya ondan rüyana girdi demekkii...hadi bakalım hayırlısı allahtan bellimi olur belki dogumun bana nasip olur..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3onlar ottukce ben kokdum zatı bak bu kuş guzelmıs anam senınkının dışısı olmasa ıdı bunu dunur yapardık sızınkıne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok canım papağanım var :asigim:
kime alacamı sölemedin oynayalım nolur -tatlicadiarzu-
ne öttülerdi bizi kıskandılar kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
resmi göremiyorum muhabbet kuşun mu var
anam speedy bu ne kıssss?
ben korkarım papağandan.
pasaklım gnder adresini sana da alayım ben
yok canım erkek değil herkes öyle sanıyor geçen ay yumurtladı çünkü burnundan anlaşılıyo ama bizimki biraz koyu eflatun ama kız yumurtladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?