analızde ustume tanımam gene tutdu bakeline sağlık yavru
40 nömera doğru bildin sositososito
aynen dediğin gibi hediyedir kk dan güzel anı olucek boshayallersmile

sen ne almayı dusunuyon kurbanına bakımboshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
analızde ustume tanımam gene tutdu bakeline sağlık yavru
40 nömera doğru bildin sositososito
aynen dediğin gibi hediyedir kk dan güzel anı olucek boshayallersmile
cokacimcoook hımmmmmm çikolata canavarına çikolata alacaksın demekkk bayılırım çikolatayaalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım ıstedıgın kestane şekerı olsun gecende aldım bı kutu dolapda ver adresını yollım sana bayanssulusmileben ozel uretım cıkolata koyucam hedıyesının ıcıne bıde ozel bı kahve denesın muhakkak ..
cekılısın dısında bıkac kısıye daha yollıcam hedıye şans eserı adreslerını buldum :Saruboceq:..
sarı şeker Şenizsenn fotoların var kkda arıyan bulur :hulya:
cokacimcoook hımmmmmm çikolata canavarına çikolata alacaksın demekkk bayılırım çikolatayaalkisalkisalkis
ama olaki beni kandırdıysan aslında ben sana çıkmamışsam ve deee hala adresime ulaşamamışsan ben hemen sana adresimi gönderebilirimmmmdelikafadulden
yılbaşı çekilişinde eccemciğimde sağolsun bana çeşit çeşit çikolatalar yollamıştı.gecenin üçünde kalkıp yataktan afiyetle yemiştim onları....
analızde ustume tanımam gene tutdu bak
sen ne almayı dusunuyon kurbanına bakımboshayallersmile
Şeniz Şeniz Şenizcanımm benim adresin ezberimde istersen hemen alıp göndreyim sana çikolata
Şeniz Şeniz Şeniz
ne desem ki şimdi......
buldummmm ağanın eli tutulmazmış:roflol:
ben nisan gibi nasipse gidicem aslında şimdide gelirim de eşim çok zorlanıyo kıyamıyorum bırakmaya yemek ütüsü falan bide bensiz yapamıyo aklinialirimsmile o yüzden 2 ayda bi falan oda kayınvalidem geldğinde gid iyorum izmire nisan gibi gelicem izinli olmasan bile şirketi basarım elimde oklava ileklava:
yolla tatlım vallahı orjınal cıkolata yollıcam hemde ..cokacimcoook hımmmmmm çikolata canavarına çikolata alacaksın demekkk bayılırım çikolatayaalkisalkisalkis
ama olaki beni kandırdıysan aslında ben sana çıkmamışsam ve deee hala adresime ulaşamamışsan ben hemen sana adresimi gönderebilirimmmmdelikafadulden
yılbaşı çekilişinde eccemciğimde sağolsun bana çeşit çeşit çikolatalar yollamıştı.gecenin üçünde kalkıp yataktan afiyetle yemiştim onları....
Şenizhmmm peki o zaman meleğim Şeniz
yazma bende buldum senın ıcın demıcem ozaman :dilcikar:benimle ilgili hislerin çok kuvvetli
söyleyemem yazmıcam buraya :dilcikar:
evet canım var hemıde hec susmıylardı onlar yuzunden odaya gıremedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lady muhabbet kuşunmu var cnm
yarın alıp gönderiyorum bu sefer yurtiçiyle göndercem öbürgün elinde olucak :lepi:
kızzzzz şaka dediydimmmm.birgün inegöle yolum düşerse orada bir kahvenin yanına alırsın çikolatalarımı tatlım benimŞenizyarın alıp gönderiyorum bu sefer yurtiçiyle göndercem öbürgün elinde olucak :lepi:
sevgiciğim senin kuşun erkek cnm gagası mavi çünkü