• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlım ıstedıgın kestane şekerı olsun gecende aldım bı kutu dolapda ver adresını yollım sana bayanssulusmileben ozel uretım cıkolata koyucam hedıyesının ıcıne bıde ozel bı kahve denesın muhakkak ..
cekılısın dısında bıkac kısıye daha yollıcam hedıye şans eserı adreslerını buldum :Saruboceq:..

cokacimcoook hımmmmmm çikolata canavarına çikolata alacaksın demekkk bayılırım çikolatayaalkisalkisalkis
ama olaki beni kandırdıysan aslında ben sana çıkmamışsam ve deee hala adresime ulaşamamışsan ben hemen sana adresimi gönderebilirimmmmdelikafadulden

yılbaşı çekilişinde eccemciğimde sağolsun bana çeşit çeşit çikolatalar yollamıştı.gecenin üçünde kalkıp yataktan afiyetle yemiştim onları....

ben nisan gibi nasipse gidicem aslında şimdide gelirim de eşim çok zorlanıyo kıyamıyorum bırakmaya yemek ütüsü falan bide bensiz yapamıyo aklinialirimsmile o yüzden 2 ayda bi falan oda kayınvalidem geldğinde gid iyorum izmire nisan gibi gelicem izinli olmasan bile şirketi basarım elimde oklava ile :oklava:

cokacimcoook hımmmmmm çikolata canavarına çikolata alacaksın demekkk bayılırım çikolatayaalkisalkisalkis
ama olaki beni kandırdıysan aslında ben sana çıkmamışsam ve deee hala adresime ulaşamamışsan ben hemen sana adresimi gönderebilirimmmmdelikafadulden

yılbaşı çekilişinde eccemciğimde sağolsun bana çeşit çeşit çikolatalar yollamıştı.gecenin üçünde kalkıp yataktan afiyetle yemiştim onları....

canımm benim adresin ezberimde istersen hemen alıp göndreyim sana çikolata

ben nisan gibi nasipse gidicem aslında şimdide gelirim de eşim çok zorlanıyo kıyamıyorum bırakmaya yemek ütüsü falan bide bensiz yapamıyo aklinialirimsmile o yüzden 2 ayda bi falan oda kayınvalidem geldğinde gid iyorum izmire nisan gibi gelicem izinli olmasan bile şirketi basarım elimde oklava ile :oklava:

gel canım beklerim.
ay eşine de kıyamazmış.
canım alışsın sensizliğe azcuk. hep yanında olmazsın ki.
yap yemekleri at dolaba ısıtıp yesin.

yolla tatlım vallahı orjınal cıkolata yollıcam hemde ..
ıslenmemıs sana feda olsun tatlım :hulya::hulya:
hmmm peki o zaman meleğim Şeniz
Şeniz
benimle ilgili hislerin çok kuvvetli :delphin:
söyleyemem yazmıcam buraya :dilcikar:
yazma bende buldum senın ıcın demıcem ozaman :dilcikar:
küstüm oynamıyom işde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
lady muhabbet kuşunmu var cnm
evet canım var hemıde hec susmıylardı onlar yuzunden odaya gıremedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nalan cım dun senle konusmamızdan sonra sabaha karsı az dalmısım uykuya ruyamda mab,vı tulum okadar tatlı bı bebek kucagımda ydıkı anlatamam sanırım senle konusmam bılınc altı oldu ama kokusunu dahı hıssettım sen benımmısın dedım..senıde gordum ama cok hatırlamıyorum..bana guluyodun bak senın işde dıye..okadar huzurlu ıdı kı anlatamam canım..

kuş dedinizde buda benim kızım fışkı ekleyim dedim nasıl şeker ablaları
pic0008tc.jpg

yerim ben onu. benim ölen kuşumu hatırlattı. adı şımarık tı. ve çok güzel konuşuyordu.
bana bebiş eşime çirkin şey derdi.
öp benim için sevgi.
konuşuyor mu seninki

kızlar ya benim gibi tatlı manyağına yapılır mı bu?
hele çikolataya bayılırım. zaten bu yüzden kilo veremiyorum.

ohh maşallah çikolata şeker ....muhabbet pek tatlıymış kaydirigubbakcemile3

Back