ne zaman çekilecek diye sormuştum kimse cevap vermedi :hulya: bu soğuklarda iyice şiştim daha fazla şişmeden hemen çekilsinde çarşıya çıkayım kaydirigubbakcemile2 yerimseniben
canım bu akşam çekilcek sanırım geç saatlerde boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman çekilecek diye sormuştum kimse cevap vermedi :hulya: bu soğuklarda iyice şiştim daha fazla şişmeden hemen çekilsinde çarşıya çıkayım kaydirigubbakcemile2 yerimseniben
eccemciğim hiç msnni açmıyorsun cnm
ablacım ben izninle bir şeyler daha eklemek istiyorum
kimse kime hediye alacağını biribirine söylemeyecek burada hem fikiriz sürpriz olması çok heyecanlı
ama lütfen herkes hediyesi için özensin, maddi anlamda bahsetmiyorum
isterseniz bi çorap alır gönderirsiniz ama onu güzelce paketlersiniz, ne biliyim içinizden gelerek bir cümle bir şey yazarsınız, inanın hediyeyi alan çok mutlu olacaktır
alacağınız şey her ne olursa olsun özensiz bir şekilde gönderildiğinde gerçekten hayal kırıklığı yaşanıyor
aldığınız şeyi naylon bir torbaya koyup göndermeyin lütfen, en azından bi kağıtla sarın üzerine bir not yazın
böyle olunca daha hoş olacaktır emin olun a.s.
amaaaan kızdığın şeye bak...
akşam eve iş götürüsün,
ben çekilile uğraşırım,sende poliçeleri hazırlarsın,
ikimizde sabahlarız olmaz mı canımcım...
bu arada fiyatlar düşen sigorta hangisi,
trafik mi yoksa...
banada nilüfer çıkcakmış gibi gelii..
hımmmm bana kim çıkacak acaba??
ne alsam ona acaba?
soruları yükseliyor gibi sanki...
haklısın pasaklı tanrıca sağol cnm
Evet evet,kesinlikle
özenilmesi şart...ben listedeki olan arkadaşlarımızın,
hepsinin özeneceğine inanıyorum,çoğunu da
bir önceki çekilişte gördük zaten...harikalardı...
kızlar bu sene açılan topiği bulamadım ama bu topikte geöen sene yılbaşında a.ılmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/238174-yilbasi-hediyelerini-burda-sergileyelim-sekerler.html