8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

evet eccem benden alırsınız artık haberleri gerci cok uykucu biriyim saat kaca kadar dayınırım bilmiyorum ama yılbasında da beklemiştim pc basında bugünde beklerim ögrenene kadar büyük ihtimal

evet eccem benden alırsınız artık haberleri gerci cok uykucu biriyim saat kaca kadar dayınırım bilmiyorum ama yılbasında da beklemiştim pc basında bugünde beklerim ögrenene kadar büyük ihtimal

bende uykucuyumdur ama evde net olsa kesin beklerdim
zaten bu kk yüzünden sonunda eve net alıcam o olcak yani
geçen sefer sen kime almıştın canım

ya hani hediyeler gönderilene kadar öğrenemicez kime çıktığımızı ama
ben şimdiden bana ne alındığını öğrenmiş oldum
twettyim iyi bari ben kendime bişiler alıcaktım almayayım nasılsa bana göndercen sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa bu ayrıntıyı bilmiyordum ben hediyeler gönderilenene kadar öğrenemiycez mi kimle eşleştiğimizi :uhm:

bende uykucuyumdur ama evde net olsa kesin beklerdim
zaten bu kk yüzünden sonunda eve net alıcam o olcak yani
geçen sefer sen kime almıştın canım

rüyanaza almıstım sen kime almıstın
bilmeyen arkadaslarımız icin ben bidaha yazıyım ozaman kimin kime hediye alcagı acıklanmıycak songül abla herkese özelden haber vercek adreslerle ve kesinlikle ne aldıgımız kişiye nede topikde ben su arkadasa alıyorum diye söylemiycez kargolar elimize gectiginde ögrencez bize kimin aldıgını falan

Günaydıııııııınnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt
Hemen akşam olsun, bana çıkan kişi belli olsun, hemen araştırmaya başlıyım onun hakkında, hadi nolur nolur akşam olsun :Saruboceq:

aaa bu ayrıntıyı bilmiyordum ben hediyeler gönderilenene kadar öğrenemiycez mi kimle eşleştiğimizi :uhm:

evt canım sürpriz olsun die kimse sölemicek kimin çıktığını
anca hediyen eline gelince öğrenip açıklıcaksın

rüyanaza almıstım sen kime almıstın
bilmeyen arkadaslarımız icin ben bidaha yazıyım ozaman kimin kime hediye alcagı acıklanmıycak songül abla herkese özelden haber vercek adreslerle ve kesinlikle ne aldıgımız kişiye nede topikde ben su arkadasa alıyorum diye söylemiycez kargolar elimize gectiginde ögrencez bize kimin aldıgını falan

bende lansor17 ye almıştım

saat tam belli degil nilifürn ama ben anca dokuz bucukda oturabilcem pc basına umarım songül ablada ozaman yeni baslamıs olur kurstan eve gelene kadar 9 oluyor saat

hihoyyythihoyyytayy çok heyacanlı bende sabırsızlanacam akşama kadar ben hediyemi alalı çok oldu ama yanına ekstra bişeyler koyacam muhtemelen ama hadi biran vnce olsun artık hadi hadi hadihihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eccem, CANLARIIM, kezban!!!, moonserose+, mutlukız+, pamugum+, twetty84+

vayy be kızlar günlerdir bu kadar çok konuyu okuyan olmuyodu

ben daha almadım hediyemi ama çok güzel şeyler var o yüzden kararsızım kurbanıma bağlı merak ediyorum acaba kim çıkacak diye

günaydıın arkadaşlar
nasılsınız???iki gündür yoktum neler olmuş neler??bebekler doğmuş patronlar kayağa gitmiş oohhh!!!Bebek doğumuna çok heyecanlandım umudum bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün patrona da çalışanı demiş diyeceğenii kaydirigubbakcemile3 yinnee dee yazıııkk kıyma patrona.....

günaydın kızlar bu benim ilk çekilişe katılışım bende sizler kadar heyecanlanıyorum zaman az kaldı evde pc var inş. takip edebilirim akşam...

bende daha almadım mutlukız
daha kime çıktığını bilmeden nasıl alabilrim ki bilmiyorumkismile

Back