8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

günaydın arkadaşlar nasılsınız hepinize mutlu sağlıklı iyi haftalar dilerim ben deniz biraz grippp olmuşum

geçmiş olsun, bitki çayı iç bolbol iyi geliyor.sağolsun bitki çayları olmasa bende ayaklanamazdım :))

günaydınlarrr işlerim yogun dogru düzgün bakamıyorum ama ayın 8 ine kadar azaltmak için daha cok calısıyorum
malum ozaman burda heycan artcak uzak kalmak istemiyorum topikten delikafadulden
ben yine işten fırsat buldukca yazarım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese bende fazla bakamıyorum ayın 8 indeymiş çekiliş galiba boshayallersmile

günaydın herkese bende fazla bakamıyorum ayın 8 indeymiş çekiliş galiba boshayallersmile
günaydın özlemmmm

snçlar nezman açıklanıyor peki.bilmiyorumkismile

8 şubat ta çekiliş var, aynı gün songül abla haber verecek bizlere özelden kime hediye alacağımızı , ayy yazarken bile heyecanlandım delikafaduldendelikafadulden

Günaydın kızlar
son gelişmeler nedir haftaya çekiliş yapılacak onu biliyorum ama son bir haftada alınan kararlar var mı rahatsızdım giremedim kkya

Günaydın kızlar
son gelişmeler nedir haftaya çekiliş yapılacak onu biliyorum ama son bir haftada alınan kararlar var mı rahatsızdım giremedim kkya

günaydın pasaklı... bir değişiklik yok, 8 şubat çekilişle başlıyoruz devamını kararlaştırıldığı gibi yürütüyoruz.birkaç haftadır topikimiz cansız ama eminim haftaya canlanırızzz

bir an önce yapılsın valla şu çekiliş çatlıcam meraktan -tatlicadiarzu- hem topiğimiz canlansın hem biz heyecanlanalım. son 1 haftaya girdik şaka maka :teytey:

iyiyim canımcım valla bi sürü iş beni bekliyo du bi kkya bakim sonra başlim dedim işlere ...sen nasılsın ne var ne çok..

iyiyim canım bende çok şükür, buhafta işler kesat buralardayım o yüzden hep kaydirigubbakcemile3

bir an önce yapılsın valla şu çekiliş çatlıcam meraktan -tatlicadiarzu- hem topiğimiz canlansın hem biz heyecanlanalım. son 1 haftaya girdik şaka maka :teytey:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bugün son katılma onaylarını alacağım,
evet fazla uzatmayalaım,hediye seçmeye çok zamanımız kalsın...
hafta sonuna doğru da çekilişimizi yapalım ama
sizlerden söz almak istiyorum,erken sonuçlanacağı için
kimse kimseye söylemeyecek kimin çıktığını tamam mı....

X