8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

kızlar günaydın ne kadar enerjiksiniz bölee taa mardine kadar geliyo gülücükler...mutlu hafta sonlarıı.
.bu arada kızlar az önce direksiyon sınavımıda verdim sonunda benimde ehliyetim oldu artık.. okadar ceza yedikten sonra nihayet aklma geldi almak ...öpüyorum hepinizi..

kızlar günaydın ne kadar enerjiksiniz bölee taa mardine kadar geliyo gülücükler...mutlu hafta sonlarıı.
.bu arada kızlar az önce direksiyon sınavımıda verdim sonunda benimde ehliyetim oldu artık.. okadar ceza yedikten sonra nihayet aklma geldi almak ...öpüyorum hepinizi..

günaydın canım
hayırlı olsun ehliyetin ahh darısı başıma artık bende en kısa zamanda almalıyım

günaydın canım
hayırlı olsun ehliyetin ahh darısı başıma artık bende en kısa zamanda almalıyım

teşekkürler canım...benimki biraz geç oldu ama aldık sonunda..ya 2011 de zorlaşacak ya almak ondan bende biran önce aldım yoksa yine kaçak göçek devam dı yani..

hadi hayırlı olsun şekerim, cezasız sürüşler dilerim....

ya kızlar ben az daha bugün hediyemi aalıyodum sonra vazgeçtim geri dedim belki bedeni uymaz ama çok süper bişeydi yaa...işllh ben alana kadar satılmaz ...

ayy ben söliyim canım bedenimi ona göre al kaydirigubbakcemile3

herkesin üzerine bi hafta sonu rahatlığı çökmüş galiba

ahh be canım gelip kovayım o müşterileri nasıl üzüyolar benim pamuğumu ya

X