- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
ŞenizŞeniz sağol canım benim
eccem bıktınız benden ama kurtulamazsınız :1shok:
canım benim senden bıkar mıyım ben hiç ya
yarın arıcam zaten seni hazırlıklı ol yani şimdiden opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞenizŞeniz sağol canım benim
eccem bıktınız benden ama kurtulamazsınız :1shok:
Tamam canım ben her daim hazırımm yanw
Sipidi yarın söleniyosun dimi ne güzel yaa maşallahhopuyorumnanaktan
kendi sözüm aklıma geldi de bir an...eşim ve ailesi merdivenlerden eve çıkarlarken heyecandan ölecem sanmıştım...yüzüklerin takıldığı anı da hatırlamıyorum:asigim: nikahımda bile o kadar heyecanlanmamıştım
Evet Canım yarın sözüm var Allahın izniyle cokacimcoook
Canım bende hiç heycan yok sorun var herhalde :1ninca::1ninca:
Yarın olsun görürüz kaydirigubbakcemile3
Benimde sadece düğünde oldu heyecan.Nikahta bile düğündeki kadar heyecanlanmadım aklinialirimsmileYarın elbette olacak
ama mesela yakın zamanda sözlenen-nişanlananlara bakıyorum tir tir titriyorlardı.
Görende zorla falan zannedecek sositososito
Benimde sadece düğünde oldu heyecan.Nikahta bile düğündeki kadar heyecanlanmadım aklinialirimsmile
Anladım ne güzel
aslında böyle daha iyi en azından kimseyi kasmıyorum boshayallersmile
:roflol::roflol:ben de çok gergindim hem düğünde hem sözde
adamın burnundan getirmiştim dişlerimi sıka sıka gizli gizli konuşuyordum adamda yazık sesssizdi hiç ses etmedi evlenelim görürsün gününü mü diyordu ne yapıyordu...kaydirigubbakcemile3
ben de çok gergindim hem düğünde hem sözde
adamın burnundan getirmiştim dişlerimi sıka sıka gizli gizli konuşuyordum adamda yazık sesssizdi hiç ses etmedi evlenelim görürsün gününü mü diyordu ne yapıyordu...kaydirigubbakcemile3
ben de çok gergindim hem düğünde hem sözde
ya speddy de heycan yok ama stres çokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2 gündür herkese kan kusturuyo :roflol::roflol:
:teytey::teytey::teytey: tutmayınn beniii
:tomato::tomato::roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoook