- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
eccem ciğim ben sana yazmadım zaten canım yazanı da unuttum şimdi..
canım benim mesajımdan alıntı yapıp yazdığın için ben üzerime alındım doğal olarak sanırım alıntıyı yanlış yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eccem ciğim ben sana yazmadım zaten canım yazanı da unuttum şimdi..
valla sedusa biz hep burdayız ama gelen giden yok
çekiliş yapıldıktan sonra kesin hareketlenir burası da
songül ablacım ekledim seni de
Çekiliş ne zamandı kızlar fisfisfis
bakıyorum arada topikte kimsecikler yok hadi hayırlısı çekilişten sonra görücez bakalım
Teşekkür ederim datlım ŞenizŞeniz Keşke 1 veya 5 şubat arası çekilse boshayallersmile8 şubatta çekilecek ve heyecan katbekat artacakkk delikafadulden delikafadulden
Teşekkür ederim datlım ŞenizŞeniz Keşke 1 veya 5 şubat arası çekilse boshayallersmile
songul hanım merhaba ben bısı sorcam KK ya duzenlı gıremıyorum arada bakıp cıkıyorum ve sanırım topıce ugramayanlar cıkartılcak denmıs (oyle duydum)..eger oyle bısı varsa ben duzenlı gıremıyorum topıce de yazıcak bısı bulamıyorum..en basından uzak kaldım sanırım eger oyle bısı varsa cıkarte bılırsınız benıde..
rica ederim hemşericiğim opuyorumnanaktan 5 den 8 e arada 3 güncük var,niye keşke dedin merak ettim şimdi
Hemen almak istiyorum hedayeleri kaydirigubbakcemile3Bana kalsa bugün çekilsin boshayallersmile
bakıyorum arada topikte kimsecikler yok hadi hayırlısı çekilişten sonra görücez bakalım
Hemen almak istiyorum hedayeleri kaydirigubbakcemile3Bana kalsa bugün çekilsin boshayallersmile
canım sen geldin mi bi selam yaz anında burdaız gündüz tayfası olarak
pamuğum moonserose0 ben
eccem hani bana davatiye göndermemişsin,
ben farklı yerden giriyorum,sen ekle ve bana davetiye gönder hadi bakem...
acele biraz...
hayy sen çok yaşa emi ,ne güldüm şimdi :roflol: vardiyalı çalışıyoruz biz desene :roflol: :roflol: :roflol: