8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

evet öyle oldu hamilelikte çok da unutkan da oldum markete gitsem başka şeyler alıp dönüyorum alacağım şeyi almadan geliyorum neyse...ben iki gün önce alışverişe çıktım bir sürü çekiliş için hediyeler beğendim kendime de bir ton hamile kıyafati aldım zuladaki paralarımı bile bitirdim....bir daha çıkmam hediye beğenmeye....zararlı oluyor..sonra taşımaktan da belim ağrıyor..

songul hanım merhaba ben bısı sorcam KK ya duzenlı gıremıyorum arada bakıp cıkıyorum ve sanırım topıce ugramayanlar cıkartılcak denmıs (oyle duydum)..eger oyle bısı varsa ben duzenlı gıremıyorum topıce de yazıcak bısı bulamıyorum..en basından uzak kaldım sanırım eger oyle bısı varsa cıkarte bılırsınız benıde..

eski heyecan yok galiba........çok hareketsiz kaldı topik msj sayısına baktım doğru dürüst yazanda yok bir kaç kişi hariç yılbaşı çekilinden eser yok.......kızlar canlandırın biraz şu topiği

valla sedusa biz hep burdayız ama gelen giden yok
çekiliş yapıldıktan sonra kesin hareketlenir burası da
songül ablacım ekledim seni de

valla sedusa biz hep burdayız ama gelen giden yok
çekiliş yapıldıktan sonra kesin hareketlenir burası da
songül ablacım ekledim seni de

bakıyorum arada topikte kimsecikler yok hadi hayırlısı çekilişten sonra görücez bakalım

songul hanım merhaba ben bısı sorcam KK ya duzenlı gıremıyorum arada bakıp cıkıyorum ve sanırım topıce ugramayanlar cıkartılcak denmıs (oyle duydum)..eger oyle bısı varsa ben duzenlı gıremıyorum topıce de yazıcak bısı bulamıyorum..en basından uzak kaldım sanırım eger oyle bısı varsa cıkarte bılırsınız benıde..

kar'cım topiğe adını yazdırdıktan sonra hiç uğramayanlar var evet,
onlar belli zaten,üzerine alınması gerekenler alınmıyor,
sizler alınıyorsunuz...sizlerin sitede olduğunu ben zaten biliyorum,
buraya yazsanız da,yazmasanız da,hatta % 100 emin olduklarım bile var,
ama takdir ederseniz ki,
bu bir hediye çekilişi,yani hediyeyi gönderip alamamak olmasın diye
benim bütün derdim bu,onun için biraz sıkıyorum...
illa birşeyler yazın demiyoruz ama
bir selam vermeniz kafi olacaktır...
bu arada çıkmak isteyenler lütfen vakit kaybetmeden bana bildirsin arkadaşlar.

Hemen almak istiyorum hedayeleri kaydirigubbakcemile3Bana kalsa bugün çekilsin boshayallersmile

heee şu konu , haklısın canım bende hediye alternatiflerimi çıkardımda sabırsızlıkla bekliyorum.şükür az kaldı delikafadulden

bakıyorum arada topikte kimsecikler yok hadi hayırlısı çekilişten sonra görücez bakalım

aslında çekilişi bekliyoruz canım,çekilişten sonra bak
mesajlara yetişebniliyor musunuz...
bu arada sedusa sen katılmıyor musun bu çekilişe,
bana katılıcam demedin de...
gözden kaçmış olmasın canım,
olumlu yada olumsuz mutlaka dön emi gülüm...

eccem hani bana davatiye göndermemişsin,
ben farklı yerden giriyorum,sen ekle ve bana davetiye gönder hadi bakem...
acele biraz...

X