valla ben bazen nolur gitde azcık kafa dinleyim diye resmen pcyle konusuyorum
sistem gitmedikce bukadar rahat olamıyorum arada bakım falan varken kesinti oluyr bikac saat
sipaydiii az kaldı büyük güne heycan varmı
sistem gitse ha,vay sizi vay vayyyy
işvereniniz duymasın sakın...
geleyim hemen sistemi alt üst edeyim o zaman...
valla ben bazen nolur gitde azcık kafa dinleyim diye resmen pcyle konusuyorum
sistem gitmedikce bukadar rahat olamıyorum arada bakım falan varken kesinti oluyr bikac saat
sipaydiii az kaldı büyük güne heycan varmı
kızım sizde nasıl sistem var ki? bizde sistem falan yok bütün sistem benim kaydirigubbakcemile3
anca elektrikler giderse toptan rahat ediyorum (duyanda çok yoğun bi iş tempom var sanıcak :roflol::roflol:)
stres yapma sipaydi bunları bikere yasıycaksın tadını cıkartmaya bak ayakkabının altına benide ekle delikafadulden
aman Allahım yaw yazılır mı ki Söz ayakkabısının altına olumunekankayizsmile
olsun canım ya sen yaz adı silinen önce sözlenir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazarız canım ne olucak hihoyyytsengözlerimebaksanab:jeyyar:
selam hatunlar.. pek görüşemiyoruz bu ara. nihayet denizler bıraktı da kavuşabildim eşime. Şeniz beraber geçireceğimiz günler de sınırlı olunca pek uğrayamıyorum. yeni bir haber karar var mı acep :sm_confused:
canım yanlış anladın sanırım sen hani yazmıştın ya kendinizden büyük almayın uğraşıyosunuz diye ben onun üzerine onu yazdım
:roflol: canım valla ciddi ciddi düşünüyom aslında mutlu olsun diye...kar oynayamıyom diye üzülüyo garibim, çocuklar gibi cam kenarında izliyo bütün gün...
bu arad iyi dileklerin için de teşekkür ederimzemuszemus