• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

anuşka ablam hediyelerin çok güzel güzel günlerde kullan ama birşey soracağım siz egem le tanışıyor musunuz? hediyeleri yollamadan resmini görsem size gittiğini anlardım.sizin zevkinizi çok iyi biliyor bence ya da sizi çok iyi gözlemlemiş :)) mezbanın hediyeleride çok güzel,peluşa bende bayıldım da ayıltanım yok :))

çok mutlu oldum yaa :dance: :dance: :dance:
seni mi aradı telde mi konuştunuz ay anlatsana yaa

ameliee çok güzel bir peluş yaaa,
Kezban'a buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

anuşka ablam hediyelerin çok güzel güzel günlerde kullan ama birşey soracağım siz egem le tanışıyor musunuz? hediyeleri yollamadan resmini görsem size gittiğini anlardım.sizin zevkinizi çok iyi biliyor bence ya da sizi çok iyi gözlemlemiş :)) mezbanın hediyeleride çok güzel,peluşa bende bayıldım da ayıltanım yok :))

teşekkür ederim kızlar,kezban hem çok yoğun hemde rahatsız olduğu için konuşamadık.
müsait olduğu zaman arayacak.pamuğumla msnden paylaştık sevincimizi.
ikiside çok beğenmişler,pamuğumada süpriz oldu hediye gönderince.

bunlarda twety84 den bana gelen hediyeler , aslında bluzumu giyip öyle resim çekecekdim ama malum işyerindeyim yapamadım :)) tekrar tekrar çok teşekkür ederim arkadaşıma.s.

Eklentiler

• $B.webp
    $B.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $H.webp
    $H.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $H1.webp
    $H1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
cnımm iyi günlerde kullan inşş
songül ablacım ya aşk olsun ama hani bana alıyodun

eccemciğim,melodiciğim teşekkür ederim canlarım darısı sizin başınıza inşallah :)) bu arada songül ablacığım twety84 ün telefonu yokdu formda teşekkür edemedim bana telefonunu verir misin?

Hayır canım tanışmıyoruz.
Ancak ben de senin gibi düşünüyorum. Sanırım beni iyi araştırmış ve nelerden hoşlanacağımı tahmin etmiş. Annem bile zevkime bu kadar uygun şeyler almaz bana...

Back