8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

bana hediye olacak canım arkadaşaım burdan duyurayım foto makinem kıbrıslarda ben foto ekleyemeyecem haberin olsun canım arkadaşım artık benim yerime sen eklersin fotoları acaba çektin mi fotolarıkaydirigubbakcemile3​

Kızlarr okuldan geldim,kapının kenarında duran paket hiç mi hiç dikkatimi çekmedi.Su içmeye gittim bir baktım bir paket.Hemen aldığım gibi odama.Ve hemen isme baktım,Diler.Diyarbakırdan geliyor hediyelerim.

Açarken makasla heyecandan kabı da yırttım

Bunu da ilk çikolata sandım.Meğer onun kadar lezzetli bir şeymişşş

Bir de donum var ama onu koymadım,onu ayrıca beğendim
Yollayan arkadaşım,Rüyanaz'a binlerce kez teşekkür ediyorum hepsi tam istediğim ve tam tarzım olan şeylerdi çok beğendim bundan daha güzel bir paket olamazdı :)

Son düzenleme:
maixx çok güzel canım hediyelerin iyi günlerde kullan ama ben far paletine bittim
rüyanazz bende istiyorum aynısından

Teşekkürler kızlar onu görünce ben de bittim kullanmaya kıyamam ki ben şimdi onuu bilmiyorumkismile

kızlar hediyelerim geldii butterfley arkadaşıma çok ama çok teşekür ediyorum burayada diğer topiğede ekliyorum resimleri
kaydirigubbakcemile3

maix far setine bayıldım güle güle kullan
rüyanaz zevkli arkadasım benim cok güzel seyler almıssın

sevgii çok güzelmiş ya
iyi günlerde kullan inş
seninde kartın süper yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…