- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Tüüüh değilmiyiiim.).
İzmirede severim sakaryayıda severim istanbuluda severim hepsini severiim.ahahaha.)
yaaaa yine ipucu çıkmadı burdaannnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüüüh değilmiyiiim.).
İzmirede severim sakaryayıda severim istanbuluda severim hepsini severiim.ahahaha.)
Belki bi ışık yakalarım umuduyla , her dala konuyorum ama nafile kimse yakmadı bana ışıkMasallah herkese yesil isik
He evet canim bizden ayri baska bi çekiliş daha var
Hic ugramayanlari silmek kolay da mesela monalisa surekli girerrdi icim el vermiyo silmeye onu. Mimsiar ve seherelieser hic ugramadi mesela son 1 saatleri kaldi. Heyecandan çok stress oldum ya
Öğrendim kurbanımı, sevindim. Ama bir o kadar da dertliyim Neden acabaa... Bu da ipucu olsun hadi bakalım :)
günaydın canlar hayırlı sabahlar nasılsınız?
bende kurbanımı öğrendim ama çok dertliyim yaaa
Evet katilim burda, kurbanım ya işe gitmiş ya uyuyor, ortada yok henüzgünaydın kızlar dün okadar heyecan yapmışım rüyama kadar girdi katilin buralarda mı hala elmadilimi benim kurbanım uyuyo oy kıyamam sana ben
Evet katilim burda, kurbanım ya işe gitmiş ya uyuyor, ortada yok henüz
Kurbanın bensem dert etme canımgünaydın canlar hayırlı sabahlar nasılsınız?
bende kurbanımı öğrendim ama çok dertliyim yaaa
Bakalım ben yanılacak mıyımkatilini nerden öğrendin ya helal olsun bakalım tahminin doğru mu benimde aklımda 2 kişi var ama bakalım