• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

tamam :37:

en son 17 şubat yazıyordu galiba

ismimi katilime ve kurbanıma saklıyorum :27::27:
çok gizemliyimdir:1:

teşekkür ederim :16: o zaman 2 hafta varmış daha vaktim bolmuş tamam :1: acaba kurbanım el örgüsü şeylerden hoşlanıyor mudur, onun için bişeyler örsem begenirmi ki :44::44:

Ozgee kuzummm ben geldim. Artik ortalardayim. Katilin geldi bagyannnnn :):)

katilcegimm sana elcagzlarimda kitap ayraci yapicam :) once kendime yapicam :) begenirsem sanada yapacagumm :)

teşekkür ederim :16: o zaman 2 hafta varmış daha vaktim bolmuş tamam :1: acaba kurbanım el örgüsü şeylerden hoşlanıyor mudur, onun için bişeyler örsem begenirmi ki :44::44:

ben olsam çok beğenirdim :)

pekii ole olsunn.benım ismim gibi kendini gizliceksin demeek.p

bende kucuk bi ip ucu veriim.benım kurbanım cok sevdıgım bir yerden katılıyor aramıza .)

kesin İzmir :1::1:

Vereyim canım şuan burda..:52::52::52:

ahaaaa seçenekler çok daraldı galiba beniimmmm :52::52:

pekii ole olsunn.benım ismim gibi kendini gizliceksin demeek.p

bende kucuk bi ip ucu veriim.benım kurbanım cok sevdıgım bir yerden katılıyor aramıza .)

sakarya yı sever misin pekii :35::35:

katilcegimm sana elcagzlarimda kitap ayraci yapicam :) once kendime yapicam :) begenirsem sanada yapacagumm :)

katilim sen misin yoksaa, bak kitap ayracına da bayılırımm :1::1: gerçi sen olsan belli olurdu yüzyüze verecektin çünkü hediyelerimi oofff yaaa :47::47:

sen çıkmadın banaaaa
ay hiç beceremiyorum meraklandırmayı :1: yarından itibaren şüphelenen herkese olabilir dicem :1:

Cesmi nazz kuzumm nezaman gelsem buradasin :) sewgulunle bulusmadin mi yahu :)

Saygideger katil sahibem eger ben isem bir isik ver:) olmadi bir teselli verrr :)

ahaaaa seçenekler çok daraldı galiba beniimmmm :52::52:

sakarya yı sever misin pekii :35::35:

katilim sen misin yoksaa, bak kitap ayracına da bayılırımm :1::1: gerçi sen olsan belli olurdu yüzyüze verecektin çünkü hediyelerimi oofff yaaa :47::47:

Unuttum...............:52::52:
Benim kurban hangi ildendi yaa? Hatırlamıyorum bak..:27::27:

yarın çok yoğun olcam yaaa buradaki muhabbetleri kaçırıcam :14:
iyi geceler kızlar :16:

aynı sehirden degıl benim bagım olan ruhen yakın bir sehirden :1::1:
ama dogru yasadıgım yeri yazmayarak gayet gizemli olmusum :)
Trakya tarafındayım ben :27:

Benim galiba benim :8:

Veee içimden geçenlerden biri çıktı, tanıtımları okurken kardeşime yüksek sesle okuduğum tek kişi, şaşkınım :9:

Kulaklarimi çınlatan sen miydin yoksa canım katılım :34:
çok şüpheli bi cevap :27: kesin benim kesinnnn :52: nasılsın sevgili katilim :37:

bu arada benim kurban pek yok ortalarda :26: hadi gelsin o daaaaaa
Biri beni çağırdı galiba , hemen davete icabete geldim :3:

Cok dusuncelisin asmunikal , renk olsun soyliyim mı :34: :27:

Cesmi nazz kuzumm nezaman gelsem buradasin :) sewgulunle bulusmadin mi yahu :)

Saygideger katil sahibem eger ben isem bir isik ver:) olmadi bir teselli verrr :)

sen evine gidip yemegini yiyip foruma girene kadar buluştum geldim ben :1::1:

6.30 da buluştuk 9 a kadar yeter ona :37: daha doorusu benim saf sevgilim gündüz çıktıgı için evden t shırt un üstüne trenç kot tarzı bişey giymiş, bi tarafları dondu :1: öle olunca da acıdım da 9 da yolladım evine :1: hasta olacak sonra uğraş dur, bide nazlıı :37::37: az görüşeyim ama hasta olup uğraştırmasın beni başka bişey istemez :1::1:

Unuttum...............:52::52:
Benim kurban hangi ildendi yaa? Hatırlamıyorum bak..:27::27:

sakarya dandır o ben sana diyimm :37::37:

Cesmi naz son gunu bekliyorum belkide bulusmamiz icin :)

ozge kuzum. Belki benimdir :) burcunun gonderdigi mesajin futugrafini bizimle paylasip bizi aydinlatabilirsin :)

Back
X