- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
acabaaaaa
bir ihtimal True ipucundan öyle çıkarttım![]()
Nen var kuzum? Neden ben olduğumu düşündün ki?:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acabaaaaa
bir ihtimal True ipucundan öyle çıkarttım![]()
Cesmi naz son gunu bekliyorum belkide bulusmamiz icin :)
ozge kuzum. Belki benimdir :) burcunun gonderdigi mesajin futugrafini bizimle paylasip bizi aydinlatabilirsin :)
Cesmi naz son gunu bekliyorum belkide bulusmamiz icin :)
ozge kuzum. Belki benimdir :) burcunun gonderdigi mesajin futugrafini bizimle paylasip bizi aydinlatabilirsin :)
hmm o da olabilir baakkk :26::26: yaa sen beni bekletmesen son güne kadar olmaz mıı![]()
Senin düğün ne zaman naz? Daha var mı?
bugun bunu konuştuk biz de benm koca kafaylaeylül ekim gibi die düşünüyoruz inşallah
![]()
Nen var kuzum? Neden ben olduğumu düşündün ki?:26:
bugun bunu konuştuk biz de benm koca kafaylaeylül ekim gibi die düşünüyoruz inşallah
![]()
en güzel aylar düğün için bana kalırsa...
e buralardayım çünküm :26::26:
Benim galiba benim
Kulaklarimi çınlatan sen miydin yoksa canım katılım
Biri beni çağırdı galiba , hemen davete icabete geldim
Cok dusuncelisin asmunikal , renk olsun soyliyim mı![]()
![]()
ben aslında haziran da olsun istiyordum ikimizin de doğum günü haziran ayında die ama hem hazırlıklar yetilmez hem de amcasının oğlunun düğünü vardı hazirandagerçi o da iptal oldu ama şu saatten sonra yetişmez zaten hiç niyetlenmiyorum
ağustosta da kız kardeşi evlenecek derken bizim ki otomatik o aylara sarkıyor, yagmur yagmazsa inşallah güzel bir açık hava düğünü istiyorum
![]()
benım 20 kasımdı,hava öyle güzeldi ki ....
içini ferah tut canım,zaten hazıran- agustos sıcak oluyor makyaj fotograf derken terleyıp durursunhele benım gıbı sıcaga dayanamıyorsan!
tabi hayırlısı olsun herşeyden önce![]()
''AŞK'' olsun yeter...
Değilsin...........![]()
ben olsam çok beğenirdim :)
kesin İzmir![]()
ahaaaa seçenekler çok daraldı galiba beniimmmm
sakarya yı sever misin pekii
katilim sen misin yoksaa, bak kitap ayracına da bayılırımmgerçi sen olsan belli olurdu yüzyüze verecektin çünkü hediyelerimi oofff yaaa
![]()