- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
Sende mi çekilişten sonra eklediğim için öyle düşündün yoksa
Hepinizi aynı anda ekledim ki merak edin diyeee
canım benim benide ekledin ama ben seni katilim olarak düşünmedim baksana herkes seni düşünmüş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de hiç birimiz
Ay ben hiç tahmin edemiyorum katilimi yaa :44::44:
Belki de hiç birimiz
Ay ben hiç tahmin edemiyorum katilimi yaa :44::44:
Üzgünüm ama kurbanım sen değilsiinnn
amante mi katilin ama bende katilim olarak onu düşünmüştüm bakalım kimin katili
canım benim benide ekledin ama ben seni katilim olarak düşünmedim baksana herkes seni düşünmüş
ben rüyamda gördüm ama gerçekten duygularımızla oynadıBen yine de inanıyorum, katilim sensin amanteciiiiiiimmmm
Ben rüyamda görmedim, ekleyince öyle düşündüm ama herkesi eklemiş uyanık
Ayyyy sen utanmıyor musun herkesi ekleyip meraklandırmaya, ayrıca da iki hamile insanı duygularıyla oynadın canıııııım
ben rüyamda gördüm ama gerçekten duygularımızla oynadı
Beni ekleyince, dedim herhalde acemilikten açık verdi hemencecik. Ama çok uyanık çıktı bu amante bacı
Ayy canım sen benden 6 hafta ilerdesin, zor olmayacak mı hamile hamile alışverişe çıkmak.
Ben hemencecik yoruluyorum artık
haklısın valla bacım bizden uyanık çıktı bu kız
hemde ne zorlanmak canım ama olsun zevkli oluyor şimdiden kurbanımdan özür diliyorum yılbaşı çekilişinde ki gibi hediye paketlerim gibi çok özen gösteremeyebilirim şimdiden özür dilerim :26::26::26:
Artık birkaç hafta bekleyeceğiz, Ümran ve ben doğurmasak bari meraktan
Ayyy canım kurbanın bensem hiç üzülme, ben zaten paketli olunca kıyamıyorum açmaya
Hayatım boyunca hiç mektup yazmadım çok zor olacak benim için,birde hiç tanımadığım birine.:26:
aynen ben şimdiden düşünmeye basladım ne yazacam tanımıyoru bide şansıma topicte cok sohbete katlmayan biri ahaaa ipucu verdimm :18::18:
aynen ben şimdiden düşünmeye basladım ne yazacam tanımıyoru bide şansıma topicte cok sohbete katlmayan biri ahaaa ipucu verdimm :18::18:
Ayy canım ben tanıtım yazımda baya bilgi vermiştim kendimle alakalı, oradan kopya çekebilirsin