- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Merhaba Kızçeler tesekkur ederım hepınıze tek tek benım görümcem evlerden uzak gırtlak kanserıydı tedavısı ıyı gıderken beyın kanaması gecırdı ıkı tehlıkelı baloncugu var amelıyat edılemıyor cunkı KOAH ve kanser oldugu ıcın amelıyat uzun surecegı ıcın nefesı yetmezmıs. yaklasık 2 ay once akcıger kanserı tehsısı kondu maalesef gec farkedıldıgı ıcın kemıklere sıcramıs onuda yenı ogrendık artık yapılabılecek bırsey yokagılarını dındırmek ıcın morfın ve benzerı ılaclar kullanıyor ama onlar bıle yerı gelıyor ıyı gelmıyor Rabbım nerde hasta varsa şifa versın ınsaALLAH
onemli degıl canım,lıstedeki sırayla herkese atarsın mesaj.ben en sondayımKizlar çekilişi 5 gibi yapıcam ama herkese tek tek özelden bildirecegim için herkes 5te ogrenemeyecek. 5 dk da bir atabiliyorum mesaji biraz zaman alacak malesef
cok zor bir surec Allah dayanma gucu versin.Merhaba Kızçeler tesekkur ederım hepınıze tek tek benım görümcem evlerden uzak gırtlak kanserıydı tedavısı ıyı gıderken beyın kanaması gecırdı ıkı tehlıkelı baloncugu var amelıyat edılemıyor cunkı KOAH ve kanser oldugu ıcın amelıyat uzun surecegı ıcın nefesı yetmezmıs. yaklasık 2 ay once akcıger kanserı tehsısı kondu maalesef gec farkedıldıgı ıcın kemıklere sıcramıs onuda yenı ogrendık artık yapılabılecek bırsey yokagılarını dındırmek ıcın morfın ve benzerı ılaclar kullanıyor ama onlar bıle yerı gelıyor ıyı gelmıyor Rabbım nerde hasta varsa şifa versın ınsaALLAH
Canım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar verir inşallah.
onemli degıl canım,lıstedeki sırayla herkese atarsın mesaj.ben en sondayım
cok zor bir surec Allah dayanma gucu versin.
AMın canım cok sağol
Merhaba Kızçeler tesekkur ederım hepınıze tek tek benım görümcem evlerden uzak gırtlak kanserıydı tedavısı ıyı gıderken beyın kanaması gecırdı ıkı tehlıkelı baloncugu var amelıyat edılemıyor cunkı KOAH ve kanser oldugu ıcın amelıyat uzun surecegı ıcın nefesı yetmezmıs. yaklasık 2 ay once akcıger kanserı tehsısı kondu maalesef gec farkedıldıgı ıcın kemıklere sıcramıs onuda yenı ogrendık artık yapılabılecek bırsey yokagılarını dındırmek ıcın morfın ve benzerı ılaclar kullanıyor ama onlar bıle yerı gelıyor ıyı gelmıyor Rabbım nerde hasta varsa şifa versın ınsaALLAH
Kizlar çekilişi 5 gibi yapıcam ama herkese tek tek özelden bildirecegim için herkes 5te ogrenemeyecek. 5 dk da bir atabiliyorum mesaji biraz zaman alacak malesef
o zaman 5 ten önce başla1 değil 9 doğurcam
Henüz bilgilerini göndermeyenler varmış,onu bekliyoruz akşam 5e kadar
Yoksa çoktaaaan öğrenmiş olurduk canım
Peki çekilişten sonra ne olacak?
kurbanlar katillerini nasıl bulmaya çalışacak?
mesela kurbanım izmirden işte şööyle böyle ufak ufak ipuçları vericeksin ki topiğimizde bende dahil nerden baksan 4 5 kişi var izmirden bizler acaba ben miyim die şüphe edicez
mesela kurbanım izmirden işte şööyle böyle ufak ufak ipuçları vericeksin ki topiğimizde bende dahil nerden baksan 4 5 kişi var izmirden bizler acaba ben miyim die şüphe edicez
aynenhmm eğlenceliymiş ya oyun gibi =)
Hmmmm ben İstanbul'u takip edeceğim o zaman.:26:
slm kızlar ayyyyy çok yorulduk kızımlahadi bana gelin kızımla börek yaptık tatlılar yaptık tabi bitanesini hemen hemen bitirdik tatlının babamıza çok az kaldı ama olsun diğer tatlımız duruyo
Geçmiş olsun hilal ben seni sebuşun takıldığı sayfadan hatırlıyorum doğru değil mi :)
canım benimgeçmiş olsunn seni okadar iyi anlıyorumki.. hani biz istediğimğiz kadar yazalım senin içine düşen ateşi bir sen bilirsin bu yakın zamanla bu konuyla ilgili kötü şeyler yaşadım dilerim görümcenin ağrıları kesilir.. sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?