içinde kalmasın normal avm gibi bir yer :)
kale olduğunu bilmiyordum çok dik değil mi o tepe nasıl bişey merak ettim inceleyeceğim şimdi netten
üniversite biraz daha gelişsin o zaman biraz daha iyi olur canım inşallah
amaa havluları falan ünlü ya oranın çok merak etmiştim ben
ha senin derdin havluuu
evet canım önceden yanardağmış öyle anlatıyorlar bir sürü rivayet var hakkında yani
evet özdileğin havluları çok meşhur canım
ben çıkıyorum canlar yavaş yavaş hepinize hayırlı akşamlar evimde internet olmadı için
hafta sonu giremem nasipse pazartesi görüşürüz inşallah
allaha emanet olun kendinize iyi bakın iyi tatiller şimdiden
İyi akşamlar kızlar
yarın görüşmek üzeree
Kızlar Özür dilerim hepinizden bugün acele çıktım evden kuzene geldim ev topluyoruz wifi şifresini anca öğrenip girebildim telden yazıyorum su an. Bu haftasonu pek ilgilenemeyebilirim kusuruma bakmayın ne olur. Pazartesi çekilişten önce tüm güncellemeleri yapıcam eksik kalan varsa özelden yazsın lütfen. Çekilişe yeni katılmak isteyen olursa yazsın hemen giremezsem tanitsin kendini bilgilerini gondersin çekilişten önce son kontrolü yaparım. Hepinizi öpüyorum her fırsatta girmeye çalışıcam
hülya ablada gelmiş hoşgeldin bacımm
hoşgeldin hülya abla
Yazıyorum hemen hoşgeldin :)
Ben senin yazdığını görmedim ya :) hoşgeldiniz efendim :))
Hoşgördük fıstığım eski katilim
aynen ablacım ismini görünce çok sevindim çok mutlu olduk kuzucuğumlaHoşgördük kuzucuklarım iyi ki gelmişim bensiz azıcık eksik kalırdı bu çekilişKim katiline şiir yazacak kim deli deli hayallerini paylaşacak değil mi ?
mutlu günler herkeseee
dün gece 5 yaşındaki bir veletle uyudum, annemin manevi torunuama nasıl zor bişeymiş çocuklarla uyumak yaa, onu ezmeyim yanlışlıkla çarpmayım die bütün gece tedirgindim resmen yorgun uyandım bu sabah
merhabaaa :)Hatunlar neredesiniz hu hu
merhabaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?