- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
Üyeliğimin yeni zamanlarıydı.....
Bir konuya hararetli bir cvp yazmıştım,sen bana özel msj ile sakinleştirici güzel bir msj atmıştın.
Mahpusa düşmene gönlüm razı olmamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyeliğimin yeni zamanlarıydı.....
Bir konuya hararetli bir cvp yazmıştım,sen bana özel msj ile sakinleştirici güzel bir msj atmıştın.
bende çok heyecanlanıyorum ondandır
sevgilim afyonda yapmıştı askerligini onun yanına gelmiştim bi kere de bütün gün her yerini yürümüştük afyonun çok güzel bi yer, tek eksigi her iç analdolu şehri gibi biraz nem, çok sıcak oluyor yaa
bi önceki çekilişti çıkmış galiba ben kimin katil kimin kurban oldugunu bile zor anladım
gidemedim 3 senedir zaten özledim oraları gelirsen uğrarım bi kahveni içerim
Teşekkür ederim tatlım,Allah hepimize kolaylık versin çalışan kadın olmak zor yahu,8 yıl aradan sonra tekrar başladım zorlanıyorum bazen
bende çok heyecanlanıyorum ondandır
sevgilim afyonda yapmıştı askerligini onun yanına gelmiştim bi kere de bütün gün her yerini yürümüştük afyonun çok güzel bi yer, tek eksigi her iç analdolu şehri gibi biraz nem, çok sıcak oluyor yaa
bi önceki çekilişti çıkmış galiba ben kimin katil kimin kurban oldugunu bile zor anladım
önceki çekilişte çıkmadıda geçen sene çıkmış olabilir ama
hıı katil kurban ilişkisi. niye kurban ki bomba mı yolluyoruz.
en eğlenceli kısmı hediye seçmek bence. hemen havaya girdim, pazartesi olsun...
ayyy afyon muuuuuuuu :)))) ne guzel bende severım afyonu Eşimde benım Şuhutlu :) Patatesli ekmeğiii hele hele sucuğuuu kaymağıııı oofff olsada yesek
ne zaman istersen buyur gel canım beklerim
rica ederim canım evet çalışan kadın olmak zor bende çalıştığım için anlayabiliyorum seni
evet güzeldir afyon ama bizim burda nem olmaz canım
kışları çok sert geçer yazlarıda akşamları serin olur yani
ben yazın gündüz gelmiştim de resmen dışarıda dolanırkne renk değiştirmiştim ankara gibi aslında çok da yadırgamadım ama erkek arkadaşım sakarya dan pek çıkmadıgı için ona baya degisik gelmişti, adam beyaz gitti askere kara geldi resmen, hala tam eski reng,ne dönmedi
ben afyonun bi özdileğini bir de şehrin ortasındaki tepeyi biliyorum.merkezdemi yaptı canım askerliğini
merkezdemi yaptı canım askerliğini
ben afyonun bi özdileğini bir de şehrin ortasındaki tepeyi biliyorum.
ihsaniye de karakolda yaptı canım, şöför jandarma olarak ama yanılmıyorsam 3 hafta kadar merkezdeki jandarma komutanlıgında eğitim görmüşlerdi, sonra atandı ihsaniyeye
şehrin ortasındaki tepeyi gördük de özdileğe gidemedik zaman kısıtlı die, çok içimde kalmıştı
Mahpusa düşmene gönlüm razı olmamıştır
anladım canım artık çok değişti afyon yeni yerler açıldı yapıldı maşallah iyi bir gelişme var
ben merkezde oturuyorum canım ihsaniye eskişehir tarafında kalıyo
biz geçen yaz başında geldik işte o zamanda güzeldi ben de küçük bi şehirde yaşadıgım için seviyorum öle yerleri kalabalık yaramıyor hattta bana geliyolar fazla kalabalıkta
ihsaniyeye ben gitmedim ama sevgilimin söyledigi kadarıyla o genelde köylere gitti de görev oldukça falan, bazı yerleri çok kötü diyor, isanlarla uğraşması zor diyor ama o afyonlu olmakla alakalı deil tabi, her yerde insan kötüsü var
doğrudur canım insanlarla uğraşmak zor tabiki bizim burda gelişmeler yeni yeni oluyo canım
tabi kaba olan insanlarda vardır yok diyemem ki ben mesela şeker fabrikasında çalışıyorum
karşımızda köy var mesela adamlar gece silahlı gündüz bıçaklı hesabı mesela
o yüzden 5 parmağın 5 de bir değildi dimi ama?
onlar her yerde var malesef yaa
benm yurtta afyonlu bir arkadaşım vardı, sevgilimin yanına gidecem nasıl gideyim diye tarif alıyorum ondan bana dedi çocugun elini tutup falan gezme sokakta birileri laf atar olay çıkar yok artık dedim bende daha neler yanii neyseki öle bi olay yaşamadık ama insanları hala tedirgin sanırım adapazarı da öle bi yer, yeni yeni aşıyor bu tarz şeyleri
ihsaniye de karakolda yaptı canım, şöför jandarma olarak ama yanılmıyorsam 3 hafta kadar merkezdeki jandarma komutanlıgında eğitim görmüşlerdi, sonra atandı ihsaniyeye
şehrin ortasındaki tepeyi gördük de özdileğe gidemedik zaman kısıtlı die, çok içimde kalmıştı
kale olduğunu bilmiyordum çok dik değil mi o tepe nasıl bişey merak ettim inceleyeceğim şimdi netteno tepe afyonkarahisar kalesi canım
evet canım haklısın zamanla daha da iyi bir hal alır inşallah hayırlısıyla ya
içinde kalmasın normal avm gibi bir yer :)
kale olduğunu bilmiyordum çok dik değil mi o tepe nasıl bişey merak ettim inceleyeceğim şimdi netten
ha senin derdin havluuuüniversite biraz daha gelişsin o zaman biraz daha iyi olur canım inşallah
amaa havluları falan ünlü ya oranın çok merak etmiştim ben