8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

haftasonumu hımmmmm bu 8 marta yapılan gibimi olcak çekilişşş

evet canım öyle olacak yaza merhaba çekilişi olacak adı da özellikle bize kimin hediye alacagını tahmin etmek çok eglenceli oluyor geçen sefer bana yalan söylemişti katilim, o yuzdne tahmin edememiştim

evet canım öyle olacak yaza merhaba çekilişi olacak adı da özellikle bize kimin hediye alacagını tahmin etmek çok eglenceli oluyor geçen sefer bana yalan söylemişti katilim, o yuzdne tahmin edememiştim

sevdimm bu çekilişi şimdidennn merakk ettimmmm hevesle beklicemmm

tamam ozaman kızlar haftasonu açalım yeni topiği ben özgeye sorarım faceden ne zaman nereye gidiyomuş zilli
peki geçen çekilişte ayna ve çikileta zorunluydu bu çekilişte bence 1 tane body zorunlu olsun ne de olsa yaza merhaba diyoruz ne dersiniz??

hee yazlık zorunlu bişey lazım doğruuu çikolata yine olsun da ayna yerine yazlık bişeyler düşünebiliriz bence body de olabilir de herkes begenmez mi acaba diye düşündüm :26:

ölmek varr dönmek yokkk

anlaştıkk

Son düzenleme:
hee yazlık zorunlu bişey lazım doğruuu çikolata yine olsun da ayna yerine yazlık bişeyler düşünebiliriz bence body de olabilir de herkes begenmez mi acaba diye düşündüm :26:

anlaştıkk

başka ne olabilir yaz için acaba??
deodorant olabilir ya da...aklıma bir şey gelmiyor şu anda...

bütün kızlar burda galibaaa
Kitap katilim gel tabi:) ben sana haber verecektim zaten :))

Ekledim zeycim. Ya simdiden heyecanlandim ben:))

Badi olsun bence zorunlu hediye :)))

Kitap katilim gel tabi:) ben sana haber verecektim zaten :))

Ekledim zeycim. Ya simdiden heyecanlandim ben:))

Badi olsun bence zorunlu hediye :)))

kabul ettim canım deodorantta olabilir dedik...bi konuşalım bakalım ne fikirler çıkacak..

Yeni çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum.
Zorunlu hediye fikirleri arasın da badi geçmiş galiba,benim hiç giymeyi sevmediğim birşeydir badi.
Umarım değişir..

zeynepçim mesaj yazdı bana sağolsun
bu aralar kafa biraz meşgul benim o nedenle katılıp katılmama konusunda biraz kararsızım ben ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…