Yeni çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum.
Zorunlu hediye fikirleri arasın da badi geçmiş galiba,benim hiç giymeyi sevmediğim birşeydir badi.
Umarım değişir..
zeynepçim mesaj yazdı bana sağolsun
bu aralar kafa biraz meşgul benim o nedenle katılıp katılmama konusunda biraz kararsızım ben ya :26:
Yeni çekilişi sabırsızlıkla bekliyorum.
Zorunlu hediye fikirleri arasın da badi geçmiş galiba,benim hiç giymeyi sevmediğim birşeydir badi.
Umarım değişir..
bence de çok katılıyorum sana
sende durumlar nedir şekerim düğün ne zaman
tamam ozaman kızlar haftasonu açalım yeni topiği ben özgeye sorarım faceden ne zaman nereye gidiyomuş zilli
peki geçen çekilişte ayna ve çikileta zorunluydu bu çekilişte bence 1 tane body zorunlu olsun ne de olsa yaza merhaba diyoruz ne dersiniz??
napmış yine bu erkeklerr
Yeni topik ne zaman açılıyor ??? :sly::sly::sly:
yasminim yeni çekilişimiz var zeyy açıcak yeni topik katılıyosun dimi sende
Yeni topik ne zaman açılıyor ??? :sly::sly::sly:
düğün tarihi daha belli değil benimki askerden geleli 1 hafta oluyo iş kurmaya çalışıyo oda bakalım ne olucak olursa düğün kasım gbi olucak olmazsa bidahaki seneye mayısa kaldı
bu haftasonu açılacaktı galiba :26:
oyy kolay gelsin size sevgili katilimyoluna girer umarım herşey en yakın zamanda
düğün tarihi daha belli değil benimki askerden geleli 1 hafta oluyo iş kurmaya çalışıyo oda bakalım ne olucak olursa düğün kasım gbi olucak olmazsa bidahaki seneye mayısa kaldı
Catliciiiiim ben ya :))
kızlarr günaydınnn
yeni topiği pazartesi sabahı açıyorum çünküüü topik için yazdığım yazılar iş yerindeki bilgisayarımda kaldı
pazartesi sabahı bir aksilik olmazsa açılışı yapıciiizzz :118:
bu haftasonu açılacaktı galiba :26:
oyy kolay gelsin size sevgili katilimyoluna girer umarım herşey en yakın zamanda
Günaydın kızlar :)))
Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım 1 seneye anca düzeni oturur gibu geldi bana
Catliciiiiim ben ya :))
Bende bi hevesle girdim iki günümüz daha var ama :/
pztsi sabahı ilk iş topiği açıcam canım yazdıklarım iş yerindeki bilgisayarda kaldı...
Bende bi hevesle girdim iki günümüz daha var ama :/
valla kızlar kusura bakmayın o kadar yazdım yazdım iş çıkışına doğru son bir kaç cümle ekliycektim evde haftasonu açıcaktım..flasha almayı unuttum o kadar şeyide baştan yazamıycam evi .ok götürüyor
pztsi ilk iş söz
yasminim yeni çekilişimiz var zeyy açıcak yeni topik katılıyosun dimi sende
şimdiden merak etmeye başladım katilimi
burcucum 2 güne topik açılacak ona sabrederiz de katilini öğrenmeye daha haftalar var onu nasıl dayanacagıoz
Daha çekilişe haftalar var ya onun heyecanı sarmadi daha beni:)) ayy çok güzel olacak
hem bu sefer o heyecanı se nde yaşayacaksın dimi
Ahahah evet canım deli gibi meraklanicam sonunda :) ama zeynebe de bi çare bulalım oda heyecanlansin :))
geçen sen de yapamadıgımızı yapabilirizonun katili kimse bir başkasıyla değiştirir hatta o da bi başkasıyla degiştirir falan orda küçük bi degişiklik zinciri olur olmaz mı
Olur neden olmasin :) ama hakkini yemeyelim bende degisti sanip meraklanmistim yani :)))