8 Mart Çekilişine Buyurun Kızlar...

buradayım canım..
katılırım bende...
ama düzenleme topunun altına girebilirmiyim bilemiyorum şu an için :26:
sayfayı açmak için bir kaç güne ihtiyacım olur...

sayfayı açmak da burcnun da dedigi gibi bişey yok canım, onu kolayca açarız, çekiliş yapmak için de musait olmanı bekleyebiliriz sanırım :44: sen istemiştin daha önceden bu çekiliş senin olsıun :KK16:

Topiği aktif gören gelsin diğerlerine de haber verelim o zaman. Aranızda anlaşın kızlar çekilişi kim yapacak:KK8::KK8:

Zeyy sayfayı açmakta bişi yokta canım çekiliş kısmında biraz yoğunlaşmak gerek. Olmadı sayfa açılır katılım zamanı uzun tutulur hem daha fazla kişi görmüş olur. Müsait bi zaman belirlenip çekiliş yapılır. Olma mı :KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9:

katilmicam :KK53::KK53::KK53: kitap çekilişdeki katlimede sinir oldum :KK53::KK53::KK53:

ulenn kitap çekilişindeki katiline sinir oldun diye bizim suçumuz ne :KK22:
bu çekilişe katılınacak o kadar :KK20::KK20:

ohoo benimde bu çekilişte katilim en son gönderdi..11 martta geldi hediyelerim iyi ozaman bende katılmıyom hıh :KK22:

katılmayacak olana hediye benden sopaa :KK22::KK22:

Canım benim de içime sinmedi o çekiliş ya :/ Bi muhabbet olmadı benimseyemedim ne bilim. Ama bu çekiliş yine biz bize olacak sohbet muhabbet olacak yalnız bırakma bizi :)))

Oh be yazabildim... Telden giriyorum konu kapatılmıştır diyo sinir oldum:KK47::KK47:

heh sıkıntı düzelmiş :KK16::KK16: korktum bir an çekiliş sizin neyinize diyip konuyu kapatmış olabilirler mi acaba die :KK33:

Canım benim de içime sinmedi o çekiliş ya :/ Bi muhabbet olmadı benimseyemedim ne bilim. Ama bu çekiliş yine biz bize olacak sohbet muhabbet olacak yalnız bırakma bizi :)))

oh ohh maşallaahhh kitap çekilişinde bir ben yokmuşum harbiden :KK47:
yaaa bensiz çekilişe katılırsanız böyle olur işte :KK22:
bi kişinin de aklına gelmemiş zeynepe de haber verelim diyeee :KK43:
ben kurbanıma 3 tane kitap yollamıştım halbuki :KK31:
neyse aklınız başınıza gelmiştir umarım :KK12:
gerenio canım bir sonraki çekilişe kurallar için yardım ederim demiştin bana özelden bi yardımcı ol da haftasonu ayarlıyım şu çekilişi..
peki tarihi ne düşünüyosunuz??
bence mayıs başında başlayalım mayıs sonunda ya da haziranın ilk haftası hediyelerimizi yollayalım..
siz ne diyosunuz ona göre bir tarih belirleyelim...

gerenio canım bir sonraki çekilişe kurallar için yardım ederim demiştin bana özelden bi yardımcı ol da haftasonu ayarlıyım şu çekilişi..
bence mayıs başında başlayalım mayıs sonunda ya da haziranın ilk haftası hediyelerimizi yollayalım..

ben de katılmadım canım kitap çekilişine yalnız hissetme kendini :KK1::KK1:

mayıs sonu özge için uymuyordu sanırım ama yeni topik açılınca herkesler toplaşıp daha net bir tarih belirlertiz sanırım :26:

o zaman haftasonu yeni çekiliş topiğini açıyoruz demek :21::21:

mayıs sonu özge için uymuyordu sanırım ama yeni topik açılınca herkesler toplaşıp daha net bir tarih belirlertiz sanırım :26:

hadi bakalım inşallah bir aksilik olmasa açarız...
yeni fikirleriniz var mı açığım önerilere....

hadi bakalım inşallah bir aksilik olmasa açarız...
yeni fikirleriniz var mı açığım önerilere....

yani çok aktif olmayanların çekilişe katılması dışında beni rahatsız eden bişey yoktu bu çekilişte :26: hem başkan sensin canım hürmetlerimi sunuyorum güzel anneye :KK42:

Yaa kizmayin hemen bende gördüm katıldım ama hic zevk almadim Allah biliyor ya. Bi daha siz olmadan girmem cekilise akillandim :))

Yardim ederim canim konusalim kurallari koyalim ama na zaman yapsak ki? Ozge yurtdisina cikacakti sanirim ne zaman uyar sormak gerek bi.

nasıl bir çekilişş olcakk ,olabilirr canımm :KK55::KK55::KK55:

yeni bir topik açılacak orada çekilişe katılmak isteyenler olarak toplaşacagız kendimizi tanıtacagız, sonra da çekiliş yapılıp herkese kime hediye alacagı söylenecek ama sen kimseye söylemeyeceksin ki supriz olacak :KK31: sonra belirtilen tarihte de hediyeleri yollayacagız birbirimize :KK34:

çok eğlenceli oluyor çokk :21::21:

yeni bir topik açılacak orada çekilişe katılmak isteyenler olarak toplaşacagız kendimizi tanıtacagız, sonra da çekiliş yapılıp herkese kime hediye alacagı söylenecek ama sen kimseye söylemeyeceksin ki supriz olacak :KK31: sonra belirtilen tarihte de hediyeleri yollayacagız birbirimize :KK34:

çok eğlenceli oluyor çokk :21::21:

kitap çekilişine katılmıştım az buz bliyorumm canım katılırım seve sevee görmezsem topiği bana haber verrirmisinn :KK8::KK8:

X