- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
:26::26:neden ama
katilmicam kitap çekilişdeki katlimede sinir oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:26::26:neden ama
buradayım canım..
katılırım bende...
ama düzenleme topunun altına girebilirmiyim bilemiyorum şu an için :26:
sayfayı açmak için bir kaç güne ihtiyacım olur...
Topiği aktif gören gelsin diğerlerine de haber verelim o zaman. Aranızda anlaşın kızlar çekilişi kim yapacak
Zeyy sayfayı açmakta bişi yokta canım çekiliş kısmında biraz yoğunlaşmak gerek. Olmadı sayfa açılır katılım zamanı uzun tutulur hem daha fazla kişi görmüş olur. Müsait bi zaman belirlenip çekiliş yapılır. Olma mı
ohoo benimde bu çekilişte katilim en son gönderdi..11 martta geldi hediyelerim iyi ozaman bende katılmıyom hıh
Canım benim de içime sinmedi o çekiliş ya :/ Bi muhabbet olmadı benimseyemedim ne bilim. Ama bu çekiliş yine biz bize olacak sohbet muhabbet olacak yalnız bırakma bizi :)))
Oh be yazabildim... Telden giriyorum konu kapatılmıştır diyo sinir oldum
Canım benim de içime sinmedi o çekiliş ya :/ Bi muhabbet olmadı benimseyemedim ne bilim. Ama bu çekiliş yine biz bize olacak sohbet muhabbet olacak yalnız bırakma bizi :)))
oh ohh maşallaahhh kitap çekilişinde bir ben yokmuşum harbiden
yaaa bensiz çekilişe katılırsanız böyle olur işte
bi kişinin de aklına gelmemiş zeynepe de haber verelim diyeee
ben kurbanıma 3 tane kitap yollamıştım halbuki
neyse aklınız başınıza gelmiştir umarım
gerenio canım bir sonraki çekilişe kurallar için yardım ederim demiştin bana özelden bi yardımcı ol da haftasonu ayarlıyım şu çekilişi..
peki tarihi ne düşünüyosunuz??
bence mayıs başında başlayalım mayıs sonunda ya da haziranın ilk haftası hediyelerimizi yollayalım..
siz ne diyosunuz ona göre bir tarih belirleyelim...
ben de katılmadım canım kitap çekilişine yalnız hissetme kendini
mayıs sonu özge için uymuyordu sanırım ama yeni topik açılınca herkesler toplaşıp daha net bir tarih belirlertiz sanırım :26:
o zaman haftasonu yeni çekiliş topiğini açıyoruz demek
hadi bakalım inşallah bir aksilik olmasa açarız...
yeni fikirleriniz var mı açığım önerilere....
oh ohh maşallaahhh kitap çekilişinde bir ben yokmuşum harbiden
yaaa bensiz çekilişe katılırsanız böyle olur işte
bi kişinin de aklına gelmemiş zeynepe de haber verelim diyeee
ben kurbanıma 3 tane kitap yollamıştım halbuki
neyse aklınız başınıza gelmiştir umarım
gerenio canım bir sonraki çekilişe kurallar için yardım ederim demiştin bana özelden bi yardımcı ol da haftasonu ayarlıyım şu çekilişi..
peki tarihi ne düşünüyosunuz??
bence mayıs başında başlayalım mayıs sonunda ya da haziranın ilk haftası hediyelerimizi yollayalım..
siz ne diyosunuz ona göre bir tarih belirleyelim...
ben de katılmadım canım kitap çekilişine yalnız hissetme kendini
mayıs sonu özge için uymuyordu sanırım ama yeni topik açılınca herkesler toplaşıp daha net bir tarih belirlertiz sanırım :26:
o zaman haftasonu yeni çekiliş topiğini açıyoruz demek
bütün kızlar burda galibaaa
8 mart için çekiliş yapmıştık da yenisini yapmayı düşünüyoruz şimdi sen de gelir misinnn
nasıl bir çekilişş olcakk ,olabilirr canımm
yeni bir topik açılacak orada çekilişe katılmak isteyenler olarak toplaşacagız kendimizi tanıtacagız, sonra da çekiliş yapılıp herkese kime hediye alacagı söylenecek ama sen kimseye söylemeyeceksin ki supriz olacak sonra belirtilen tarihte de hediyeleri yollayacagız birbirimize
çok eğlenceli oluyor çokk
kitap çekilişine katılmıştım az buz bliyorumm canım katılırım seve sevee görmezsem topiği bana haber verrirmisinn
tabiki haber veririmm gerçi sen beni takip et ben kesin orada olurum
körlük varr biraz bendeee