- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum aslında ben dagıldık diye biraz mutsuzum o yuzden çekiliş yapmak pek içimden gelmiyor valla ne yalan söyleyim ama herkes isterse yaparız neden olmasın
ayy kuzum yok evlenmedim hatta bizim iş baya bozuldu sanırım 2 haftayı geçti görüşmüyoruz beyefendi kafa dinleyecekmiş kafası önüne düşesicee
Napıyorsunuz hatunlar?
kafayımı dinlicekmişlafa bak bu erkekleri varya ... öpücem bi gün ama tam öpücem
çekiliş olsa yine toplanılır diye düşünüyodum ama yapamıcaz heralde çekiliş :26:
Napıyorsunuz hatunlar?
true cugum merhabaaaa
kafa dinlemeyi isteme sebebini de söyleyim de iyice öp hepsinii
yıldönümümüzü ben insan gibi kutladım, o öküz gibi kutladı ve kafa dinlemeye karar verdi gel de koparma o koca kafasını
topiğin aktif oldugunu gören gelir ona göre bi karar veririz canım çekiliş için bana uyar valla çekiliş yapılırsa ben varım
bu erkekelr kendilerine kötü davranılınca kıymet biliyolar düşmücen bunların üstüne çek biraz kendini
çektim zaten şekerim, 2.5 haftadır konuşmuyoruz
iyi yapmışın çok görüşmek istiyosa arasın bi zahmet
iyi yapmışın çok görüşmek istiyosa arasın bi zahmet
kuzum aslında ben dagıldık diye biraz mutsuzum o yuzden çekiliş yapmak pek içimden gelmiyor valla ne yalan söyleyim ama herkes isterse yaparız neden olmasın
ayy kuzum yok evlenmedim hatta bizim iş baya bozuldu sanırım 2 haftayı geçti görüşmüyoruz beyefendi kafa dinleyecekmiş kafası önüne düşesicee
Kizlar selamlar arada bakiyorum kimsecikler yok çıkıyorum bende topikten. Çekiliş ikinci plan ben muhabbetlerimizi özledim
Birisi çekiliş yapsın da yine toplanalim bari :))
Canim noldu öyle ya haydaa. Ben tarih bekliyodum güzel haberleriniz için.
evet yaa bende muhabbet istiyorum, hatta o muhabbet dagıldı diye üzülüp de çekiliş hevesimi de kaybettim yanii
bana gelecek olursak daa ben de tarih bekliyordum ama beyefendi yıldönümünü öküz gibi kutlayınca benim canıma yetti birazcık saydırdım ona,
sanırım onlar ağır geldi ki kafa dinlemek istedi ee malum kafanın çapı büyük olunca da 2.5 haftadır hala dinliyor
bence çekiliş için oylama yapalım kimler istiyorsa elime mum diksin
Canim üzüldüm ya nereye kadar kafa dinleyecek peki? Ufak değiliz ki artık ara verelim olayi olsun. Ciddi bi iliski sonuçta. Hiç mi ses çıkmadı iyi yada kötü?
Bi çekiliş niyetine girersek canlanir burasi yine. Ben varım tabiki :)))
kuzum zaten az çok biliyorsun değişti bu adam diyordum yani. ama ona söyledigim de abarttıgımı düşünüyordu o dank etti beyefendinin kafasına o yuzden kafa dinlemeyip kendini toparlamasını istemesini anlayabiliyorum ama abarttı artık. 3 hafta oldu nerdeyse yani, o yuzden tadı kaçtı ya eskisi gibi benim sevdigim adam olacak ya da bu iş bitecek, ki zaman geçtikçe bitişe daha çok yaklaşıyoruz bu çok net
o zaman şöyle yapalım mı :26: yarın akşama kadar baaklım topiğin hareketlilik durumuna, yeniden katılmak isteyenlere vs. eğer isteyen çok olursa yarın akşam yeni topiğe geçeriz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım o zaman. Sonradan bozulmasından da aranız şimdiden bozulsun resmiyet girmeden işin içine. O kadar zaman az buz değil doğru kararı verip gelir umarım yanına.
Tamam yarın akşama kadar bekleyelim ama görmeyenlere de haber vermek gerek. Topik açıldıktan sonra çoğu gelir tecrübeyle sabit
aynen öyle canım benim hayırlısı olsun inşallahh
görenler görmeyenlere haber versin o zaman yarın akşama kadar toplaşalım sonra da ver elini yeni topik
gerçi zeyy cidigim neredeki,o yeni çekilişi ben düzenlerim diyordu ama :26:
selam kızlar
ben katılamicağım size iyi eğlenceler