ben unutuldu bu topik diye girmiyodum
hata yapmışım :26: ohh kaynatıyosunuz siz yine
tabi ki katilcikim yaaa hiç bu topik unutlur muu
he kız unutulmazda işte cahilliğime ver
ee ne zaman çekliş yapıyoruz bakem
hala hediyesini almayan arkadaşlar var gibi geliyor bana ama geçen gün sordum kimse cevap vewrmedi :26: yavaştan yeni topik açıp orda iyice toplaşıp nisan sonu gibi de yaparız sanırım çekilişisen ne dersin sevgili katilcikim
bu hediyeleşmenin böyle uzun sürmesi bütün topiktekilerin canını bi haylı sıktı buna bi düzenleme getirmek gerekiyor :44:
nisan sonuda benim asker geliyo aslında bi telaş olucak düğün tarihi falan konulcak ama olsun ben hediyelerimi önceden alırım napamm
olsun olsun yapalımm
o can sıkılması yüüznden zaten bu sefer tanışma ve toplaşma kısmını uzun tutalım diyoruztopiğe girmeyenler yada yoğun olanlar işi çok olanlar vs çekiliş başlamadan belli olur kimse kırılmadan gücenmeden de çekilişten çıkartılır yani kimse de üzülmemiş olur böylece yoksa cidden çok can sıkıcı bir durum
ne zaman olacak düğün tarih belli miiistemeye ne zaman geliyortlar
kız istendim ya bennişanlıyım
mayısın 5inde düğün tarihi konulmaya geliyolar
benim akıl ufak ya ondan unutuyorum ben böyle sıkıntılar oluyor arada kusura bakma
o zamann sorumu ufacık değiştiriyorummee ne zaman olacak düğünn yani tarih koymaya daha gelmediler tabi dee sen ne zaman olsun istiyorsun
benim gönlümden hep mayıs ayında evlenmek geçiyodu aslında hayallerim öyleydiama
ekim gbi olucak gbi duruyo bakalım
sen napıyon bakim emrahla aranız nasıl
bizim de ekim yada kasımda olacak gibi düğün, ister misin aynı gün evlenelim
bu ara maşallah iyiyiz canımben adam benden özür dilemiyor diye çiçek al dedim o bana çiçek kokulu parfum almış düşün işte ne kadar iyi aramız
olur mu olur valla
ben bu erkek milletinin alnından öpücemkafaları nasıl işliyo anlamadım anlıyamıcam da sanırım
bizim kasıma sarkar gibi geliyor gerçi ama sırf seninle aynı gün evlenmek için hazırlıkları jet hızıyla tamamlayabilirim
valla ben de sevgilimi kelinden öpecem artık nasıl çalışıyor o kafa ancak öyle anlayabilirim sanırımadam düşünmüş taşınmış parfum almış yavrum benm bahtıma da bu adam düştü işte yani bayram değil seyran değil düşünmüş bir hediye almış diyerek kendimi teselli ediyorum işte bende ama azimliyim o çiçeği de birgun alacak bana pes etmek yokkk
inat damarları tuttumu almıyolar bacım alacakları varsada almıyolar
benimkisi de sabah akşam bahçeden gül yolup getiriyodubuket yaptırıp çiçeği yurda göndermişlikleri de vardı şimdi hakkını yemiyeyim ama bende anacım çiçek olayını sevmiyorum ki
ya çiçek benim için sembolik bişeydi zaten önemli olan sakız çikolata çiçek çöp her neyse bişeyi gördüğünde aklına gelmek ve benim için bişey yapmasıydıonu da yaptı şükür hakkını yemeyim de iştee ben çiçek dedim diye çiçek kokulu parfum almış olması gerçekten hayretlere düşürdü beni yoksa inan bana dünaynın en pahalı hediyesi yerine bahçeden kopardıgı bi papatyayı tercih ederim
benm en büyük şansım emrah inatçı değilyanii küstügümüz zamanlarda eğer kendini haklı görüyorsa ben adım atana kadar asla atmaz ama onu saymıyorum ben kendisi söylüyor hatta bana alışki konusunda eksiklerim var sen tamamla beni, bana söyle diye. ki ben bişeyi bir kere söylerim ikinciye söylemem, o da genelde ikiletmez saolsun ama iştee bazen o bi kere söylemek zorunda olmak bile delirtiyor beni de neysee şimdi delirmeyim hemen
sakin ol nurdanım
öyle böyle anlaşıyosunuz işte
ben ayrıldıktan 2 yıl sonra buldum yeniden gönlüme girebilecek birini canım benimhem de düşün ki şu anki sevgilim benm 7 yıl önceki sevgilim Allah bizim bildigimizden daha fazlaısnı bilip bizim için bişeyler hazırlıyor işte, biz de o rolleri oynuyoruz sanırım senin için de doğru kişi her kimse çıkar mutaka hem bişey bittiyse mutlaka sebebi vardır yaa, sen de söz den dönmüşsün, mutlaka sebebin vardır en iyisi olmuştur senin için
hadi bakalım sana iyi akşamlar, görüşürüzzzöptüümmm
günaydınlarvay anasını yaa kadere bak çok ilginçmiş valla neysemmm mutluysanızz hiçbişiciğinn önemi yok yaaa
güzel dileklerin içinde teşekkür ederimmmmmm
günaydıınnnn
ben mutluyum sen de mutlusun daha da mutlu olacaksın hiçç merak etmeetakıl bana hayatını yaşa beybiii