Selam kızlar hepinize
Yarin misafir var ama hic bir sey yapmadım henüz
Farkinda olsa yapmayacak da napsin adam.Cok yoruluyor kiyamamDedigin gibi korkuyor ama hic farkinda degilki nasil yattiginin
Canım benim ya gel tabi ne güzel olurSabahtan yaparsin kuzum.Ayy ben de mi gelsem, mamaciklar olur simdi guzel guzel
daha koskoca br gece var önünde yaa halledersin bence
sen koru kendini de bişey olmaz Allahın izni,yle sana da bebişe de
Canım valla bu gece yapar mıyım bilemiyorum,umarım yapabilirim. Şimdi netin başına oturdum. Biraz mesajlara bakayım. 2. satışlarım var onlara bakıcam.
Birde kızım bugün çok uyudu. Saat 12 ye kadarŞimdi onu da uyutamıyorum.
merhaba arkadaslar oncelikle gerginlik verdigim ve gec kaldigim icin herkezden ozur dilerim.
kargomu cuma gunu yollamak zorunda kaldim ama yolladim cok sukur. bu zaman zarfinda beklemedigim olaylar gerceklesti. dogum iznim bitmeden ise erken baslamak zorunda kaldim. olmadigim donemde yerime bakan arkadas hic bir ise dokunmamis kendimi bi anda yogunlugun icinde buldum. bununla birlikte terfi aldim daha cok calismam gerekti. oglumda cok kucuk yeterince ilgi gosteremedim. is ev cocuk es derken inanin banyo yapacak bile vakit bulamadim anlar old. tam hediye isine girisecegim derken gorumcem dusup basini carpti
ogulumla o ilgileniyordu bir kac gunde bu telesa ile gecti ilgilenemedim.
zey88den de ozur dilerim hic bir haber veremedim.
bugun kargo ulasir diye tahmin etmistim ama daha ulasmadi sanirim. umaarim hediyelerimi begenir.
merhaba arkadaslar oncelikle gerginlik verdigim ve gec kaldigim icin herkezden ozur dilerim.
kargomu cuma gunu yollamak zorunda kaldim ama yolladim cok sukur. bu zaman zarfinda beklemedigim olaylar gerceklesti. dogum iznim bitmeden ise erken baslamak zorunda kaldim. olmadigim donemde yerime bakan arkadas hic bir ise dokunmamis kendimi bi anda yogunlugun icinde buldum. bununla birlikte terfi aldim daha cok calismam gerekti. oglumda cok kucuk yeterince ilgi gosteremedim. is ev cocuk es derken inanin banyo yapacak bile vakit bulamadim anlar old. tam hediye isine girisecegim derken gorumcem dusup basini carpti
bugun kargo ulasir diye tahmin etmistim ama daha ulasmadi sanirim. umaarim hediyelerimi begenir.
daha her sey bitmedi ama az kaldı ben cok hamarat değilim hep söylüyorumşimdiye halletmişsindir bile sen cnaımçok kolay gelsin ellerine saglık
öncelikle merhabalar raptiye cigimve bebegin hayırlı olsun
tabiki aksilikler çıkabilir, senin de hem iş çaısından hem saglık açısından bi sürü terslikler bir araya gelmiş. bi fırsat bulup haber verebilseydin hiç bir problem olmazdı ama geç olsun da güç olmasın demişler napalımumarım en yakın zamanda yoluna girer hayatınız. tekrardan kolay gelsin ve geçmiş olsun
Canım benim ya gel tabi ne güzel olur
Sabah yapmaya çalışıcam artık bakalım , sen ne seversin söyle ben sana yapar gönderirim inan ki
daha koskoca br gece var önünde yaa halledersin bence
sen koru kendini de bişey olmaz Allahın izni,yle sana da bebişe de
daha her sey bitmedi ama az kaldı ben cok hamarat değilim hep söylüyorum, aksam gelecekler
Koruyorum tatlım. Daha bebiş doğmadan uykusuz kalıyorum ama
Ama popoma çarpıyoGöbüşüme çarparsa naparım
zeyy ile altınkaya da daha alamadı canım
çoooook ilginççç yaaaa...
kargoyada mı verılmedi....
hakikaten çok ilginççççççç
raptiye zeyy in katili bi ara halledicem demiş bi arkadaşına..
altınkayanınkini bilmiyom :26:
Selam kızlar
zeyy ile altınkaya mı kaldı almayan hediyelerini
zeyyin katili raptiye ise altınkayanın da toredo mu
offf koca kafa işte anlamıyor kii :84:
milleti krediye şevk ederek günaya giriyormuş, onların faizle paralarını alarak günah işlliyormuş falanyaa yanlış anlama ölee kapalı görüşlü bir adamda değil yani bitek faiz konusunda bu kadar hassas anlayamıyorum pek :44:
yaa babam illaki de yardım edecek, paşanın keyfine göre ben babama kızının düğününe yardım etme diyemem, istemiyosa evlenmez kendi keyfi bilir
yani şuan iş konusunda biraz şımarıklık da yapıyor olabilirim sanırım, o yuzden de işsiz olabilirimkalıcı bişey olsun istiyorum o yuzden de bekliyorum bakalım
ya canım faiz konusunda haklı ama bizde 3 kuruş paramızı nerede saklayalım bilmiyorum..vadesizde tutuyodum bankaların aldığı hesap işletim ücretlerinin haddi hesabı yok..bari o aldıkları işletim ücretini çıkarsın diye mecbur vadeliye koyuyorum ki onu da karşılamıyo bile adamlar 6 ayda bir 70 tl para kesiyo yılda 140 tl az mı yaa :26:
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmm
kızlar kargom geldi ama işyerinde olduğum için açamadım akşam açıp resimliycem
teşekkürler raptiye...
selammmmmmmmmm
teşekkürler raptiye...
selammmmmmmmmm
teşekkürler raptiye...
gözün aydın canım katilim
güle güle kullan
Gözünaydın canım, akşam olsa da resimlesen
Canım bizde de aynı sorun var. Bir de ben artık iyice kocaman olduğum için sığamıyoruz da yatağa.
Eşim gece dirseğiyle falan çarpar diye hep sırtım dönük yatmaya çalışıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri.
Artık sol kulağım ağrıyor kalktığım zaman
Sen de dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?