sakaryada sen iş bulabiliyomusun peki ?2000li rakamlar iyi para.
kız bankadakı haram paradan ona ne ben anlayamadım.o çalışıp emegını alacak.faızmı alacak sankı.
babanın parasını zaten borç olarak da alsa ne varkı...faiz değilya canım.
:44::44:
Kadinlar gününüz kutlu ve mutlu olsun kizlar :))))
merhaba kızlar çok özledim sizleri kadınlar gününüz kutlu olsun
merhaba kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsunnnn
bugünde diğer ctsilerden farklı değil benim için temizlik yemek vs..
öff sıkıldım valla...
merhaba kızlar çok özledim sizleri kadınlar gününüz kutlu olsun
hamile olan sensin de baba mı çapraz yatmaya başladı canımbizim bi tanıdıgın eşi de doğumdan sonra lohusa depresyonuna girmişti
Ayyy bu lohusa depresyonu mu ki? Aynen öyle canım yaaa, hiç huyu değildir ama son 2 aydır böyle yatıyor, hatta bazen dizleri popoma çarpıyor. O yüzden hiç ona dönük yatamıyorum. Sol tarafımın uyuşuyor, yorgun uyanıyorum uykudanNe oldu neden değişti anlamıyorumki
ya erkekler kıskanç oldukları için bence lohusalıgı da kıskanıp böle üzerlerine alınıyor olabilirlerduymuştum daha önce karısı hamile olunca onla birlikte kusup aş erenleri senin eşin de bilerek yapmıyordur belki ama farklı bir psikolojiye girmiş olabilir belki. sen o uyurken yanlışlıkla bikaç kere yataktan düşür onu o zaman düzelir bence
Ay yok, benimki yanlışlıkla falan düşmez. Düşersem ben düşerim çünkü benim tarafımda yatıyorBence de psikolojisi değişti, yoksa hiç böyle bi adam değil. Hatta yatağın ta öteki ucunda yatardı da kızardım, üşüyorum ben, niye uzak yatıyorsun diye
ee adam senin tarafında yatmaya başlamış işte niye kızıyosun kii
Ama popoma çarpıyoGöbüşüme çarparsa naparım
Farkinda olsa yapmayacak da napsin adam.Cok yoruluyor kiyamamöyle bir hata yaparsa senden çok o korkar bence
Selam kızlar hepinize
Yarin misafir var ama hic bir sey yapmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?