- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Sonuçlar iyi çıkar inşallah , dansediyor annesi keyfi yerinde demek kiİyiyim canım kurbancıkım, sen nasılsın bakayım görüşmeyeli?
Dün şeker yüklememizi yaptırdık, bebişimizi gördük. Çok hareketli maşallah. Doğduğunda da böyle olursa yandık
Sonuçlar iyi çıkar inşallah , dansediyor annesi keyfi yerinde demek kihareketli olsun , kıpır kıpır
Sonuçlar da iyi çıktı çok şükür teyzesiAyy bilmiyorum sağ tarafımdan ayrılmıyor son 1 haftadır. Tekmeler mahvetti sağ tarafımı, ağrıtıyor orayı resmen Doktor da 'Baksana ayaklar hep oraya çalışıyor, normal ağrıması' dedi Bu kız niye oraya taktı kafayı yaa
maşallah
çok güzel bi his değil mi
Çok çok çok haklısın canım.Ben bir yada iki kişi düşünüyordum halbuki göndermeyen o kadar çok kişi varmış kiGeçerli mazeretleri olan arkadaşlara bişey demiyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem ama yeni çekilişlerde daha belirleyici kurallar konması şart arkadaşlar. Çekilişi yapacak olana duyurulur :)
Aynen öyle..Valla kimse gücenmesin ama ben geçerli mazeret de kabul etmiyorum. Haaa hastalık bir şey olur tamam, ama onun dışında hiçbir mazeret bence uygun değil. Vakit ayıramayacak arkadaşlar lütfen katılmasın. Sonuçta herkes kendini bilir öyle değil mi?
Maşallah canım.Sonuçlar da iyi çıktı çok şükür teyzesiAyy bilmiyorum sağ tarafımdan ayrılmıyor son 1 haftadır. Tekmeler mahvetti sağ tarafımı, ağrıtıyor orayı resmen Doktor da 'Baksana ayaklar hep oraya çalışıyor, normal ağrıması' dedi Bu kız niye oraya taktı kafayı yaa
Aynen öyle..
Sonuçta çekilişe hamile arkadaşlar da katıldı ve karnı burunların da hediye alışverişine çıktılar öyle değil mi?ve o durum da kargoya verdiler.
Çoluk çocuk sahibi arkadaşlarımız bir şekilde hediyelirini alıp gönderdiler.
İş güç sahibi arkadaşlarımız o yoğunlukların da hallettiler mesela.
Bir daha ki çekilişte umarım bunlar yaşanmaz.
İyiyim canım kurbancıkım, sen nasılsın bakayım görüşmeyeli?
Dün şeker yüklememizi yaptırdık, bebişimizi gördük. Çok hareketli maşallah. Doğduğunda da böyle olursa yandık
Sonuçlar da iyi çıktı çok şükür teyzesiAyy bilmiyorum sağ tarafımdan ayrılmıyor son 1 haftadır. Tekmeler mahvetti sağ tarafımı, ağrıtıyor orayı resmen Doktor da 'Baksana ayaklar hep oraya çalışıyor, normal ağrıması' dedi Bu kız niye oraya taktı kafayı yaa
Kızlar günaydınn
Ben de hediyelerime kavuştum. Katilim altınkaya'ya çookk teşekkür ederim
İşlerinin yoğunluğundan dolayı çok fazla konuşamasakta çok sevdim ben onuTekrar teşekkür ederim canım benimm
kızlar yanı bir çekilişe katıldım burnumdan getırdınız.
yalnız gırmeyen sohbete katılmayanlarda hedıye bekleme zamanı forma sık sık yazar olmuşlar.
işlerimin durumu son zaman değişti ve ben cekılıs tarıhını kargoya verme gununu diğer cekılısle karıştırdım. onunkını hemen yolladım.( o kişide 1 martta teslım almasına rağmen sesı solu yok)
burdakı arkadasıda bıraz daha bısey alır mıyım dıye beklettim.
hakkaten saolun.
ne cekılışmış.
bunun sorumlulukla ne ılgısı var onuda anlamadım.
sabah başlıyorum ve gecelere kadar çalışıyorum. 2 bına otemde kargo ama gıdemeyıncede gıdılmıyor.
eşiminde haberı yok, olsa onlada kargolatabılırdım.
konuşacak konu bulamayanlar bunu konuşmuşlar bugun....
bugun yorumlarınızı görünce şoklar içinde kaldım.
Yerim o minik ayaklarını prensesinin maşallah canım ya
Yumuşak mı gelmiş ne , sevmiş o tarafı
Eski fotonla kandırdın benibir de şimdi ki halini göndersene canım , merak ediyorum
Allah isteyen herkese hayırlısıyla mucizesini nasip etsin canım.
Canım merak ettim hediyelerini , akşam mı yükleyeceksin :26::26::26::26::26:
kızlar yanı bir çekilişe katıldım burnumdan getırdınız.
yalnız gırmeyen sohbete katılmayanlarda hedıye bekleme zamanı forma sık sık yazar olmuşlar.
işlerimin durumu son zaman değişti ve ben cekılıs tarıhını kargoya verme gununu diğer cekılısle karıştırdım. onunkını hemen yolladım.( o kişide 1 martta teslım almasına rağmen sesı solu yok)
burdakı arkadasıda bıraz daha bısey alır mıyım dıye beklettim.
hakkaten saolun.
ne cekılışmış.
bunun sorumlulukla ne ılgısı var onuda anlamadım.
sabah başlıyorum ve gecelere kadar çalışıyorum. 2 bına otemde kargo ama gıdemeyıncede gıdılmıyor.
eşiminde haberı yok, olsa onlada kargolatabılırdım.
konuşacak konu bulamayanlar bunu konuşmuşlar bugun....
bugun yorumlarınızı görünce şoklar içinde kaldım.
Canım ekledim resimleri, bugün işlerim biraz yoğundu. Şimdi atabildim bilgisayara :26:
Fotom çok eski değildi canım yaa. Hamileliğimin ilk zamanlarıydı. Şimdi önümde bi top var sadeceGüzel bi poz verip foto çekileyim ben tamam
Tekrar hepsini sağlıkla kullan dileklerimi yineleyeyim canım , altınkaya kesene bereketCanım ekledim resimleri, bugün işlerim biraz yoğundu. Şimdi atabildim bilgisayara :26:
Kuzum buradan da yazayım eksik kalmayayım. Güle güle kullan hediyelerini, katilinin kesesine bereket.
Evlenince sana misafirliğe gelicem, bana bu havluları ver lütfen misafir havlusu olarak
Hıııı maşallah canım anladım .
Ne güzel çok kilo almıyorsun , bebiş alsın kilocukları .
böyle devam eder umarım
Tekrar hepsini sağlıkla kullan dileklerimi yineleyeyim canım , altınkaya kesene bereket
hayır yani kımse burda dünyayı kurtarmıyor.2 gun gec alacak dıye ne bu hiddet.
benım olduğumu bılmıyormussunuz ama yok bunlar kaldı sunlar kaldı dıye nıckım süreklı yazılıyor.
yanı kurbandan cok başkaları rahatsız olmuş.
zaten kurbanıda anlamıyorum 1 ay gırmedı bu hafta girdi.
evet kargocu çağrılabılırdı ama ben ptt tercıh ettım.onlar çağrılmıyor. sizin sehırde farklıysa bılemem...
iki çekilişe evet katıldım bunun durumla ılgısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?