Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum buradan da yazayım eksik kalmayayım. Güle güle kullan hediyelerini, katilinin kesesine bereket.
Evlenince sana misafirliğe gelicem, bana bu havluları ver lütfen misafir havlusu olarak
Kuzumm teşekkür ederiimmm
Sen yeter ki gell veririm tabiki
Sağol canım teşekkür ederim, kesesine bereket katilimin
Canim sen kurbaninla konusuyo musun? Bişey iletmem gerekiyo sana da konusuyosaniz soylemistir diye dusundum
.ama nasl 25 mesaji doldurucaktmgüzelim yazma buralara böle ceza alcaksın.
oyun bölümüne git :26:
Arada konuşuyoruz ama çok basit konular canım, sen söyleyebilirsin, bilmediğim bir şey belli ki..
baskan bana mesaj atmissin! Cevabini aldinmi bilemedin cepten giriyorum da takip edemiyorum zaman zaman :)
.ama nasl 25 mesaji doldurucaktm
Canim hediyeler henuz ulaamamis ona ve sehirdisina cikma durumu varmış. Bi irtibata gecersen iyi olacak sanirim.
Mutlukızın verdiği bilgi sana canım. Artık saklamanın bi anlamı yok sanıyorum.
Ben bir yada iki kişi düşünüyordum halbuki göndermeyen o kadar çok kişi varmış ki Geçerli mazeretleri olan arkadaşlara bişey demiyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem ama yeni çekilişlerde daha belirleyici kurallar konması şart arkadaşlar. Çekilişi yapacak olana duyurulur :)
günaydın kızlar
hepimiz hemfikiriz ne güzel.. bi dahaki çekilişimizde cidden 1 hafta içerisinde gönderimler tamamlansın
kargolar pazartesi gönderikmeye başlanmıştı ben perşembe yollamıştım ona rağmen o kadar huzursuzdum ki yollayamadım diye
bi sonraki çekilişe 'eh işte bi değişiklik olsun, hediye gelsin, hediye alayım' mantığındakiler katılmasın
yoğunluktan uğrayamayanlar bi yana ama diğer topiklere gayet girebilip de burda iki satır yazmayanlar çekiliş ruhu taşımıyo
onlar katılmasın emek, sevgi, özveri işi bu.. hiç tanımadığın birini hayatına katıyosun
çok duygusal bakıyorum ben bu olaya katilim Allaha şükür tam gönlüme göre biri
kurbanımla pek yakınlaşamadık, ama işlerinin yoğunluğuna veriyorum..
yeni insanlar tanımak çok güzel
Senin telefon ne oldu yaa, gece uykum kaçtı o geldi aklıma
Yaptırıyor musun yeni mi alacaksın, ne karar verdin canım:26:
Ayyy bu arada ben bir dahaki çekilişe katılamayacağım sanırım.
Artık gezip dolaşmakta zorlanıyorum iyice. Bu çekilişte de öyle oldu zaten
hayır yani kımse burda dünyayı kurtarmıyor.2 gun gec alacak dıye ne bu hiddet.
benım olduğumu bılmıyormussunuz ama yok bunlar kaldı sunlar kaldı dıye nıckım süreklı yazılıyor.
yanı kurbandan cok başkaları rahatsız olmuş.
zaten kurbanıda anlamıyorum 1 ay gırmedı bu hafta girdi.
evet kargocu çağrılabılırdı ama ben ptt tercıh ettım.onlar çağrılmıyor. sizin sehırde farklıysa bılemem...
iki çekilişe evet katıldım bunun durumla ılgısı yok.
Kızlar sakin olur musunuz???
Çiçek burada kişisel söylenen bişey yok canım ama 2 hafta geçti hediyelerin kargolanma süresinin başlamasından, ondan önce de 1 haftalık bi süreç vardı çekiliş belirlendikten sonra. Huzursuzlanmakta haklı kızlar kusura bakma. Ama bu sana yada ona yönelik bişey değil göndermeyen herkes için geçerli bi durum.
Ağzımı açmayayım kimse kırılmasın o kadar çok kişi için o kadar çok söylenecek şey var ki aslında. Tatlı başladık sonuna yaklaştık tatlı bitirelim lütfen.
Rosa, prenses huzursuz olacak sen böyle sinirliyken ama:26::26:
Hayırlı geceler kızlar bayadır gıremıyordum ama goruyorumkı ortalık baya karısmıs yaa uzuldum boyle olmasına. hedıyelerını gec gonderenler arasında bende varım ve bundan dolayı KURBANIM la sureklı ırtıbat halındeydım benı yanlıs anlamasın dıye sureklı durumumu ızah ettıım cunkı tanımasakda bırbırımızı burda baslayan degerlı dostluklar edındım ben kendı adıma bunu soyluyorum. Karsındakıne deger vermek lazım herseyden once. Emın olun benım durumum belkı hepınızden farklı ve zordur .hatırlarsanız sıze sureklı Görümcemın hastalıgından bundan dolayı sureklı Annemlerde olmamdan bahsedıyordum gecelerce kadar basında beklerdık bu cook uykusuz gecelerıme yol acardı Hastane nobetlerı falan fılan. maddı sıkıntılarımız bır yanda buna ragmen arada Kurbanımın hedıyelerını elımden geldıgınce almaya ve az vaktım olmasına ragmen bır cogu el emeğidir. Soz vermek verdıgı sozde durabılmek coook onemlı bu kım olursa olsun bence.... bahaneler olmamalı madem burda kaynasmak ıcın boyle bır organızasyon yapıyoruz o zaman hepımız elınden gelenı yapmalı bence .....opuyorum kızlar hepınızııııııııııııı arada yıne gelır gıderım ben UNUTMAYIN beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyi akşamlar kızlar
tatsızlık olmuş biraz.ama sanırım bazı şeyleri anlamak için bu tatsızlıkların da yaşanması gerekiyor.
Şubat Ayı sonuna kadar ulaşacaktı hediyeler sanırım bildiğim kadarıyla.Çoğumuz çalışıyoruz yoğunuz,hamile arkadaşlarımız var.ve bunu bile bile bu çekilişe katıldık.eğer bunun altından kalkamıcaksam niye katılayım böyle bir şeye ve kurbanımı üzeyim ki
inşallah diğer çekilişlerde daha hassas olunur.yoksa hiç bir heyecanı kalmaz bu hediyeleşmenin,arkadaşlığın,sohbetin.