Günaydın kızlar yeni çekiliş 1 hafta süresi olsun ama maaşları düşünerek tarih koyalım ve herkes aynı anda göndersin
Herkesin maaş tarihleri farklı olabilir canım yaa, bence para ayırmaya başlamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar yeni çekiliş 1 hafta süresi olsun ama maaşları düşünerek tarih koyalım ve herkes aynı anda göndersin
Kızlar yeni çekiliş yapılacaksa bence de bir tarih belirlensin ve o tarihler arasında gönderim yapılsın. Valla istenirse 1 günde bile halledilebilecek bir şey bence hediye işi... Zaten sona hediyesini almayan 2-3 kişi kaldı mı hiç zevki de kalmıyor. Herkes katilinin kim olduğunu da anlıyor, bir anlamı olmuyor öyle Bence de hediye gönderim süreci sadece 1 hafta olsun
Günaydın hanımlar..
Canım gözün aydın.Kızlar günaydınn
Ben de hediyelerime kavuştum. Katilim altınkaya'ya çookk teşekkür ederim
İşlerinin yoğunluğundan dolayı çok fazla konuşamasakta çok sevdim ben onu Tekrar teşekkür ederim canım benimm
Günaydın canım..Günaydın sevgili true
günaydın kızlar
hepimiz hemfikiriz ne güzel.. bi dahaki çekilişimizde cidden 1 hafta içerisinde gönderimler tamamlansın
kargolar pazartesi gönderikmeye başlanmıştı ben perşembe yollamıştım ona rağmen o kadar huzursuzdum ki yollayamadım diye
bi sonraki çekilişe 'eh işte bi değişiklik olsun, hediye gelsin, hediye alayım' mantığındakiler katılmasın
yoğunluktan uğrayamayanlar bi yana ama diğer topiklere gayet girebilip de burda iki satır yazmayanlar çekiliş ruhu taşımıyo
onlar katılmasın emek, sevgi, özveri işi bu.. hiç tanımadığın birini hayatına katıyosun
çok duygusal bakıyorum ben bu olaya katilim Allaha şükür tam gönlüme göre biri
kurbanımla pek yakınlaşamadık, ama işlerinin yoğunluğuna veriyorum..
yeni insanlar tanımak çok güzel
Senin telefon ne oldu yaa, gece uykum kaçtı o geldi aklıma
Yaptırıyor musun yeni mi alacaksın, ne karar verdin canım:26:
Ayyy bu arada ben bir dahaki çekilişe katılamayacağım sanırım.
Artık gezip dolaşmakta zorlanıyorum iyice. Bu çekilişte de öyle oldu zaten
haberlerini bekliyoruz canımbu konuda suskunluğa büründüm canım.
yarın gelecekmiş hediyelerim,beklemelerdeyim sadece...
Nasılsın canım, bebiş nasıl ?Kızlar yeni çekiliş yapılacaksa bence de bir tarih belirlensin ve o tarihler arasında gönderim yapılsın. Valla istenirse 1 günde bile halledilebilecek bir şey bence hediye işi... Zaten sona hediyesini almayan 2-3 kişi kaldı mı hiç zevki de kalmıyor. Herkes katilinin kim olduğunu da anlıyor, bir anlamı olmuyor öyle Bence de hediye gönderim süreci sadece 1 hafta olsun
Günaydın güzel hatuncukGünaydın hanımlar..
Şu anda düşünce aşamasında , henüz netleşmedi. Takipte kalırsanız netleşince dahil olabilirsinizyeni çekiliş hangi tarihte bende katılmak istiyoruuum..
Gözünayın canım , iyi günlerde sağlıkla kullan ,altınkaya kesene berektet.Kızlar günaydınn
Ben de hediyelerime kavuştum. Katilim altınkaya'ya çookk teşekkür ederim
İşlerinin yoğunluğundan dolayı çok fazla konuşamasakta çok sevdim ben onu Tekrar teşekkür ederim canım benimm
Merhaba canım , henüz netleşmedimerhaba kızlar, bir süredir uğrayamadım buralara. hemen yeni çekiliş hazırlıklarına başlanmış galiba ne çekilişi ki o? ne zaman?
Duygusal güzellik seni haklısıngünaydın kızlar
hepimiz hemfikiriz ne güzel.. bi dahaki çekilişimizde cidden 1 hafta içerisinde gönderimler tamamlansın
kargolar pazartesi gönderikmeye başlanmıştı ben perşembe yollamıştım ona rağmen o kadar huzursuzdum ki yollayamadım diye
bi sonraki çekilişe 'eh işte bi değişiklik olsun, hediye gelsin, hediye alayım' mantığındakiler katılmasın
yoğunluktan uğrayamayanlar bi yana ama diğer topiklere gayet girebilip de burda iki satır yazmayanlar çekiliş ruhu taşımıyo
onlar katılmasın emek, sevgi, özveri işi bu.. hiç tanımadığın birini hayatına katıyosun
çok duygusal bakıyorum ben bu olaya katilim Allaha şükür tam gönlüme göre biri
kurbanımla pek yakınlaşamadık, ama işlerinin yoğunluğuna veriyorum..
yeni insanlar tanımak çok güzel
yaptırmıyom canım gidip almadım bile servisten haftasonu alcaz gidip
yeni alcam daha ucuz bişi alçaktım ama içime sinmiyor.. aynısına da yine aynı parayı vermek koyuyo
beklemedeyim şuan
Canım bence gidipp servisten al. İkinci el satan yerler alırlar.
İkinci el alanlar garantiye önem vermiyor, onlar kendileri tamir edip satarlar hemen.
Yine nerden baksan 200-300 verirler herhalde en az. Yeni telefonunu alırken kullanırsın bu parayı da
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bu msj bana mı atıldı acabaa???ben miyim yani kurbanı anlayamadım??
bennn?????
evet bencede buradan devam edelim
haberlerini bekliyoruz canım
Nasılsın canım, bebiş nasıl ?
Günaydın güzel hatuncuk
Şu anda düşünce aşamasında , henüz netleşmedi. Takipte kalırsanız netleşince dahil olabilirsiniz
Gözünayın canım , iyi günlerde sağlıkla kullan ,altınkaya kesene berektet.
Merhaba canım , henüz netleşmedi
Duygusal güzellik seni haklısın
Ben bir yada iki kişi düşünüyordum halbuki göndermeyen o kadar çok kişi varmış ki Geçerli mazeretleri olan arkadaşlara bişey demiyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem ama yeni çekilişlerde daha belirleyici kurallar konması şart arkadaşlar. Çekilişi yapacak olana duyurulur :)